Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün arabayla takla atıyordum direksiyonda uyumuşum tünelin içinde kaldırıma vurdum lastik mastik yarıldı, osimheni izleyecez diye ölüyorduk
Gecmis olsun uzun yolda giderken mola verin surekli. Hele uykunu almadiysan daha fazla mola alman lazim.

Ziyech ve Yusuf postalayıp stoper kanat ve os alın ben mi söyleyeyim bunu yav

Hiç haber yok kendi kendimize oyuncu tartışıyoruz bumlar başka kimseyi almayacak galiba

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar Manchestera giden oyuncuların %70'i çöp oluyor ,
Bize gelenlerin %90'ı
Direk çöp alsak daha iyi gibi

yusuf demiri bile kiralık gitmeye ikna edemediniz ha vallahi komedi

Rade Krunic, Kızılyıldız'a transfer oldu

Arthur Melo da Mc Kennie gibi Şampiyonlar Ligi Listesi'ne yazılmış ama takımdan ayrıabilir diyolar..

Şimdi bir program izliyorum sara 18 diyorlar el nesrin kaç yav

Stoper alınmazsa 3lüye dönme işi yalan olur bu arada. Şimdiki stoper rotasyonu geçen sene 4lü oynarken bile patladı bi ara Berkan-Demirbay falan oynadı stoperde. Bu sezonu 3lü oynarak kaldıramazlar mümkünatı yok.

Eyv kanka ucuz atlattım vurmamla tak sesini duyup gözü açmam bi oldu

Millet nasıl uyuyor diyordum ruhun bile duymuyor harbi uyurken
Benim de bir kere başıma gelmişti yav uyumuşum yan şeride geçmişim gözümü açtım ki yana doğru gidiyoruz müthiş kötü bir olay. Allah kimsenin başına vermesin, geçmiş olsun.

Artık uykumun geleceğini anlıyorum en temizi hemen çekiyorum müsait bir yere uyuyorum 5-10-20 dakika farketmez. Bazen kenara çekerken nereye çeksem diye odaklanırken uykum kaçıyor basıyorum yola :asd: :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt