Yenal Kaplan
Tecrübeli Üye
- 28 Ağustos 2010
- 6.080
- 2.801
- 2.088
Melo 32 yasinda gelmedi ve ayrica fiziksel olarak hicbir sorunu yoktu. Ayni sacmaliklar Ndombele icin de yazilmisti.melo effect olabilir, bidondan evrilmisti oda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Melo 32 yasinda gelmedi ve ayrica fiziksel olarak hicbir sorunu yoktu. Ayni sacmaliklar Ndombele icin de yazilmisti.melo effect olabilir, bidondan evrilmisti oda
Çok geçmiş olsunBugün arabayla takla atıyordum direksiyonda uyumuşum tünelin içinde kaldırıma vurdum lastik mastik yarıldı, osimheni izleyecez diye ölüyorduk
Gecmis olsunBugün arabayla takla atıyordum direksiyonda uyumuşum tünelin içinde kaldırıma vurdum lastik mastik yarıldı, osimheni izleyecez diye ölüyorduk
Gecmis olsun uzun yolda giderken mola verin surekli. Hele uykunu almadiysan daha fazla mola alman lazim.Bugün arabayla takla atıyordum direksiyonda uyumuşum tünelin içinde kaldırıma vurdum lastik mastik yarıldı, osimheni izleyecez diye ölüyorduk
Abdül var bence üçlüde yeterli. Totalde de 5 stoper yeter diye düşünüyorum. Alınsa iyi olur tabi ama yangın yapmam zaten para harcandı.stoper bence inanılmaz bir eksik 352 için
sol stoper
Eyv kanka ucuz atlattım vurmamla tak sesini duyup gözü açmam bi oldu
Millet nasıl uyuyor diyordum ruhun bile duymuyor harbi uyurken
Geçmiş olsun dostum , Allah korusun dikkat etBugün arabayla takla atıyordum direksiyonda uyumuşum tünelin içinde kaldırıma vurdum lastik mastik yarıldı, osimheni izleyecez diye ölüyorduk
Başlıkta Avrupa ile alakalı bir ibare yok? Yurtiçinin ne zaman bittiğini bilmiyorum.Baslikta ne yaziyor?
Benim de bir kere başıma gelmişti yav uyumuşum yan şeride geçmişim gözümü açtım ki yana doğru gidiyoruz müthiş kötü bir olay. Allah kimsenin başına vermesin, geçmiş olsun.Eyv kanka ucuz atlattım vurmamla tak sesini duyup gözü açmam bi oldu
Millet nasıl uyuyor diyordum ruhun bile duymuyor harbi uyurken