Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arthur Melo aradığımız adam değil kadife ayaklı oyun kurucu libero. Bize adam yiyeni lazım

Bu casemiro niye taylan muamelesi görüyor herif 1-2 sene de bukadar mı düştü. Real'deyken dünyanın en iyi ortasahalarından biriydi. Belki manu sebebiyle çöp görünüyordur
Geçen sene 3 aylık sakatlık ile tamamen dibe vurdu, mertensin falan mala çevirdiği bir herif oldu. Aşırı yavaş müdahalelerde geç kalıyor ve skorla sonuçlanıyor.
Dan dun oyuncuya dalan bir herif oldu. Manu ile de alakası yok. Geçen seneye kadar az umudum vardı bu sene o da yok, herife arabistandan bile teklif gelmiyor düşün. Yunanistan ligi seviyesine inmiş durumda.

Buna verilecek parayı oturup yakalım en azından 3-5 gün ısınırız.

hepinize eyvallah arkadaşlar

Sabah çıktım yola fethiyeye doğru, uykuyu alamadık osimhen yüzünden 2 saatte hemen uyku bastırdı, dedim şu tünelleri geçeyim müsait bi yere çeker yarım saat dinleneyim

Nasıl olduğunu anlamadan uyumuşum

İyi ki tünellere kaldırım koyuyorlar yoksa duvara girerdim.

Sağ ön teker vurdu gözleri bi açtım noluyo diye hemen sağa çektim

Allahtan az ilerde de lastik tamirci varmış tam benim lastiğin çıkması vardı adamda şansa da yaptı devam ettim yola

Ama harbi çok kötü deneyim. Çekip dinleneyim demeni bile dinlemiyor uyku, uykun geldiğini hissettiğin an çekeceksin, biraz daha gideyim çekeyim deme şansın yok

o dış stoperlerin topla çıkışı ve hızlı olmaları çok önemli bence

gerekirse yerli sol kanat yedeği alırım yabancı sol stoper için
Uclunun sol stoperi buyuk.ihtimalle Jakobs olacak,hücum bekler Jelert sol Baris sag ,bence boyke olacak libero ise Kaan ki en.mantiklisi veya Nellson ve Sanches geri uclunun ortasi ve sağı, bu noktada stoper yesek ve 2 orta saha lazim

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maalesef aga düşmüş. Liverpool maçını seyrettin mi bilmem orada kepazeydi. X te trend topic alay konusu oldu
Liverpool macinda casemironun yaptigi kayiplari bizim ligte her oyuncumuz yapiyor

Ama karsinda liverpool yok gol olmuyor
Ayrica yedikleri 3. golde ayni hatayi sanirim maino yapti onlar casemiroyu istemiyor
Bu bardagi tasiran damla oldu

Maalesef aga düşmüş. Liverpool maçını seyrettin mi bilmem orada kepazeydi. X te trend topic alay konusu oldu
Bir mac üzerinden topçu değerlendirilmez ama. Geçen sezon nasıldı acaba, özetler dışında manu izlemedim pek ama çok yaşlı değil anlık bir düşüştür belki. Adam sonuçta çöplük manu da oynuyor kolay değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt