- 27 Ocak 2010
- 139.091
- 105.362
- 5.648
arthur melo topçu değil mekiyi boş bıraksak daha iyi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maalesef aga düşmüş. Liverpool maçını seyrettin mi bilmem orada kepazeydi. X te trend topic alay konusu olduBu casemiro niye taylan muamelesi görüyor herif 1-2 sene de bukadar mı düştü. Real'deyken dünyanın en iyi ortasahalarından biriydi. Belki manu sebebiyle çöp görünüyordur
Arthur Melo Türkiye'ye transferi yakın diyolar..
ikisine de yenilelim şampiyon olalımfbye yenilmeyelim
bjk 1.
biz 2.
havada kabul ederim bu senaryoyu
Arthur Melo Türkiye'ye transferi yakın diyolar..
Geçen sene 3 aylık sakatlık ile tamamen dibe vurdu, mertensin falan mala çevirdiği bir herif oldu. Aşırı yavaş müdahalelerde geç kalıyor ve skorla sonuçlanıyor.Bu casemiro niye taylan muamelesi görüyor herif 1-2 sene de bukadar mı düştü. Real'deyken dünyanın en iyi ortasahalarından biriydi. Belki manu sebebiyle çöp görünüyordur
Juventus'un göndermek istediği 1 oyuncu.Bizim öncelik sırasıyla Rabiot - Mc Kennie - Arthur Melo'ydu.8 Numara için Gabriel Sara'dan daha çok katkı verir.Bence Lig için iyi 1 oyuncu.Casemiro düşüşte olan 1 oyuncu Arthur Melo'yu O'na göre almak daha iyi bence reis yaviyi mi bu herif.
O kadar gizli ki, son ana kadar ibo bile bilmiyor.
Büyük geçmiş olsun reis, Allah sakınsın inşallah.Bugün arabayla takla atıyordum direksiyonda uyumuşum tünelin içinde kaldırıma vurdum lastik mastik yarıldı, osimheni izleyecez diye ölüyorduk
Surekli fırsat transferi yapıyoruz iki senedir ama şansımiza ihtiyaç olmayan bölgelere rast geliyor firsatlar.Mevkii falan bir planımız yok. Kimi verirlerse alıp dönecekler
Uclunun sol stoperi buyuk.ihtimalle Jakobs olacak,hücum bekler Jelert sol Baris sag ,bence boyke olacak libero ise Kaan ki en.mantiklisi veya Nellson ve Sanches geri uclunun ortasi ve sağı, bu noktada stoper yesek ve 2 orta saha lazimo dış stoperlerin topla çıkışı ve hızlı olmaları çok önemli bence
gerekirse yerli sol kanat yedeği alırım yabancı sol stoper için
Liverpool macinda casemironun yaptigi kayiplari bizim ligte her oyuncumuz yapiyorMaalesef aga düşmüş. Liverpool maçını seyrettin mi bilmem orada kepazeydi. X te trend topic alay konusu oldu
champ olmamız ihtimal dışı maalesefikisine de yenilelim şampiyon olalım
Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.Bugün arabayla takla atıyordum direksiyonda uyumuşum tünelin içinde kaldırıma vurdum lastik mastik yarıldı, osimheni izleyecez diye ölüyorduk
Bir mac üzerinden topçu değerlendirilmez ama. Geçen sezon nasıldı acaba, özetler dışında manu izlemedim pek ama çok yaşlı değil anlık bir düşüştür belki. Adam sonuçta çöplük manu da oynuyor kolay değilMaalesef aga düşmüş. Liverpool maçını seyrettin mi bilmem orada kepazeydi. X te trend topic alay konusu oldu