Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geçen sene de 2-3 transfer lazımdı kadronun ağzına sıçıldı bu sene daha da beter oldu.

doğru eklemelerle üst üste koyarak çok üst düzey bi kadro kurabilirdik yazık

Zor ama yarın 1-2 doğru isim gelirse bence eğrisi doğrusunu bulmuş olabilir dolaylı yoldan be... Doğrusu derken ideal manasında değil de işte Okan'ın 4-2-3-1'deki anlayışı, oyuncu tercihleri ve Torreira kullanımı Avrupa'da Manu-Bayern maçlarına rağmen sıkıntı yaratıyordu gibi. 3-5-2'ye geçiş zorunlu hale gelmemiş olsa orta sahayı boşaltarak oynamaya devam edecektik sanki. Umarım artık o derece olmayacak. Hala o risk var gerçi iki santrafor arkasına Mertens'i de koyuacam diye inat etmeye kalkarsa ama öyle bile olsa bu sefer en azından Torreira-Sara ikilisinin arkasında 2 yerine 3 stoper olacak...

Ha stoper alamadık bilmemne diye bahane yaratıp yine dörtlü ve çift santrafor kasarsa daha beter de olabilir, onu bilemem, sanmıyorum artık inşallah o çılgınlığa devam edeceğini...

Cenk’in el çektirildiği dönem temmuz sonu, sadece yerli transferlere yönlendirildi, Grillitsch sürecinde dahi görüşenlerden biriydi, Avusturya kampından sonra yapı değişti.

Açıklama dediğin de aynı sözleşmeye getirilmesi, müdahale edip bozabilirdi işi, yapmadı. İlk görüşen de bitme noktasına getiren de Cenk.

O dönem haberler hep bu şekildeydi. Hatta 7 saatlik pazarlık ve 10 milyondan 3 milyona indirdi haberileri vardı. Uçakla'da Erden Timur getirmişti.

Mutlaka bir kanat lazım. En az. Böyle planlama olmaz.
Madem Zaha niye gitti kerem gidiyorsa? Veya tam tersi...

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu geçen sene adı geçen Arjantinli ye ne oldu hiç adı geçmiyor

O dönem haberler hep bu şekildeydi. Hatta 7 saatlik pazarlık ve 10 milyondan 3 milyona indirdi haberileri vardı. Uçakla'da Erden Timur getirmişti.

10 milyon olayı falan kolpa, Roma’dan istenen bedel oydu bizden 5 civarı istediler 3e düştü.

Maaşı değişmedi. O dönem Cenk’in yaptığına dair de bir çok haber düştü ona bakarsan. ET’nin mevzuyu tamamen aldığı nokta Midstjö ve sonrası.

Hatta direkt açıklaması var son 10 yılda en büyük hata 30 yaş sonrası oyuncu sözleşmelerine ödenen fesih bedelleri diye.

Burada Cenk’i de suçlamıyorum hoca istedi aldılar Porto’daki maaşına. Sonrasında çakı gibi sezona girip gittikçe düşmesinde teknik heyetin de payı var ki asıl sorun da bu.

Icardi olayi nasil olmusdu amirim, menajer önerisimiydi?
Belotti beleşti Icardi de ayrılacaktı hatta o dönem 1 haftaya Icardi iner yazmıştım, 1 ay tatil yaptı diye geç geldi.

Direkt menajer mi önerdi bilmiyorum ama bir santrafor daha arıyorduk hatta Belotti ok dese muhtemelen o gelecekti ve skandal olacaktı.

İnşallah Lobotzka ile falan uğraşmıyoruzdur şirinler gibi gezecek ortasaha biraz daha uzun adam gelmezse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt