- 3 Temmuz 2012
- 138.092
- 86.913
- 5.338
hem bizden para kazanacak hem gidecegi yerdenOliveira gidiyo mu cidden
fesih edip gidecek dostum!!
böyle bi adam bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hem bizden para kazanacak hem gidecegi yerdenOliveira gidiyo mu cidden
Oynar hatta Mertens'in oynayabileceği tek yer orası olabilir.352de cezali sakat vs durumlarda mertens sahte forvet oynar mi
Bu dizilim pas hatasını asla affetmez. Avrupa'daki büyük kulüpler oynuyor ama hepsi yüzde 95 pas isabeti ile. Şöyle resme bakarken apokerim topu kaptırdıSezonun geri kalanı için düşünülen kadro bu. Tutmazsa hiç bir alternatifi, dönüşü yok. Defoları da çok fazla.
Ekli dosyayı görüntüle 260376
Rabiot h.o
Kaynak dansçı
Yav he heSerhan Türk: "Şu an Okan Buruk ve Abdullah Kavukcu Milano'da. Yarın çok hareketli geçecek."
O zamanda öndeki ikiliyi besleme konusunda sorun yaşama olasılığın artıyor işte. Mertens'i de hocanın bu planda 11 düşündüğüne eminim öyle Rabiot, Mckennie vs gelmedikçe. Erken form tutsun diye geçen maç 90 dakika oyunda tuttu, en önemli parçası hoca için Mertens.üçlünün orta sahası böyle olmaz yav torreira-sara yanına berkan ya da kaan olur
mertens forvetleri yedekler bu denklemde
Kulübede çok zayıfız,çoğu bölgenin alternatifi yok.Sezonun geri kalanı için düşünülen kadro bu. Tutmazsa hiç bir alternatifi, dönüşü yok. Defoları da çok fazla.
Ekli dosyayı görüntüle 260376
haciler bisey diyeyim ama dalga gecmeyin lütfen. Ben bu sene europe league'de asgari yari final yaparız diyorum. Lig şampiyonu bjk veya fener ipinesi olsa da raziyim yari finale.
Bu sene şampiyon olan doğrudan CL katılıyor, dolayısı ile iyi bir katılım parası garanti. Ancak şampiyon olamayıp, Uefa yarı finaline uzansak, daha az kazanç elde ediyoruz. Yani hem şampiyon olalım hem Uefa'da ilerleyelim ikisini de isterim benhaciler bisey diyeyim ama dalga gecmeyin lütfen. Ben bu sene europe league'de asgari yari final yaparız diyorum. Lig şampiyonu bjk veya fener ipinesi olsa da raziyim yari finale.
Uefa kazanacak ise tabi şampiyonluktan vazgeçebilirim Ben razı değilim, hersene biz şampiyon olmalıyız, UEFA'yı Erden Timurla alacağızhaciler bisey diyeyim ama dalga gecmeyin lütfen. Ben bu sene europe league'de asgari yari final yaparız diyorum. Lig şampiyonu bjk veya fener ipinesi olsa da raziyim yari finale.
Adam hem buradan 2 senelik parasini alacak hem de yeni transfer parasi alacak.hem bizden para kazanacak hem gidecegi yerden
fesih edip gidecek dostum!!
böyle bi adam bu
O zamanda öndeki ikiliyi besleme konusunda sorun yaşama olasılığın artıyor işte. Mertens'i de hocanın bu planda 11 düşündüğüne eminim öyle Rabiot, Mckennie vs gelmedikçe. Mckennie için gitti bence Okan Buruk İtalya'ya ve anlaşamadık.