Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haciler bisey diyeyim ama dalga gecmeyin lütfen. Ben bu sene europe league'de asgari yari final yaparız diyorum. Lig şampiyonu bjk veya fener ipinesi olsa da raziyim yari finale.

üçlünün orta sahası böyle olmaz yav torreira-sara yanına berkan ya da kaan olur

mertens forvetleri yedekler bu denklemde
O zamanda öndeki ikiliyi besleme konusunda sorun yaşama olasılığın artıyor işte. Mertens'i de hocanın bu planda 11 düşündüğüne eminim öyle Rabiot, Mckennie vs gelmedikçe. Erken form tutsun diye geçen maç 90 dakika oyunda tuttu, en önemli parçası hoca için Mertens.

haciler bisey diyeyim ama dalga gecmeyin lütfen. Ben bu sene europe league'de asgari yari final yaparız diyorum. Lig şampiyonu bjk veya fener ipinesi olsa da raziyim yari finale.

al'yi kazanmadığın sürece final de oynasan anlamı yok bi sonraki sezon kimse adını bile hatırlamıyor

lig şampiyonluğu durumunda ise cl'ye direkt katılacaksın

Bu sene şampiyon olan doğrudan CL katılıyor, dolayısı ile iyi bir katılım parası garanti. Ancak şampiyon olamayıp, Uefa yarı finaline uzansak, daha az kazanç elde ediyoruz. Yani hem şampiyon olalım hem Uefa'da ilerleyelim ikisini de isterim ben :asd: Uefa kazanacak ise tabi şampiyonluktan vazgeçebilirim :ROFLMAO:

hem bizden para kazanacak hem gidecegi yerden

fesih edip gidecek dostum!!

böyle bi adam bu
Adam hem buradan 2 senelik parasini alacak hem de yeni transfer parasi alacak.

Benim anlamadigim oyuncu istemeden lisansi askiya alinamiyor mu? Futbol oynamadan surundurtemiyor muyduk?

O zamanda öndeki ikiliyi besleme konusunda sorun yaşama olasılığın artıyor işte. Mertens'i de hocanın bu planda 11 düşündüğüne eminim öyle Rabiot, Mckennie vs gelmedikçe. Mckennie için gitti bence Okan Buruk İtalya'ya ve anlaşamadık.

hoca torreira'yı önde kullanmaya meraklı zaten, sara da ileride çok daha iyi oynar ön tarafı besleme işini onlardan bekleyeceğiz artık

diğer türlü orta saha yine çok dirençsiz kalır sanchez o açığı kapatmak için orta saha gibi oynar, diziliş de çarpık bi 4-4-2 gibi bir şeye dönüşür ortalık karışır yine yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt