Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene şampiyon olan doğrudan CL katılıyor, dolayısı ile iyi bir katılım parası garanti. Ancak şampiyon olamayıp, Uefa yarı finaline uzansak, daha az kazanç elde ediyoruz. Yani hem şampiyon olalım hem Uefa'da ilerleyelim ikisini de isterim ben :asd: Uefa kazanacak ise tabi şampiyonluktan vazgeçebilirim :ROFLMAO:
Ya sıradan bir şampiyonluk olsa hadi olsun deriz. 5. Gerçek real yıldız var. Şampiyonluk kesin olsun. Olmalı hedef25

Bu net Rabiot ben size diyim kafasındaki Fransa logosundaki horozun tüyü gibi renkleride kırmızı, mavi, beyaz...

Bu dizilim pas hatasını asla affetmez. Avrupa'daki büyük kulüpler oynuyor ama hepsi yüzde 95 pas isabeti ile. Şöyle resme bakarken apokerim topu kaptırdı 🤦‍♂️
Zaten öyle olacak. Bekler tempolu diye yazılıyor ama pas konusunda büyük sorunlar. Kanat bek dediğin Angelino gibi olur, Kostic olur misal hala defans yardımı yapabiliyorsa güncel halinde.
Apo berbat halde. Oyun kurulumunda Hermoso gibi stoper şarttı bu sistemde.

haciler bisey diyeyim ama dalga gecmeyin lütfen. Ben bu sene europe league'de asgari yari final yaparız diyorum. Lig şampiyonu bjk veya fener ipinesi olsa da raziyim yari finale.

dalga geçmelik bir durum yok renktaş uel'de öyle ahım şahım bi takım yok en iyileri manu ile spurs işte, artık cl'den gelen takımlar da olmayacağı için bu kadronun hakkını veren bi oyunla yenemeyeceğimiz takım yok normal şartlarda, hedef ciddi ciddi şampiyonluk bile olabilir

şartlar normal olacak mı yoksa sezona başladığımız gibi saçmalamaya devam mı edeceğiz onu göreceğiz tabi

hoca torreira'yı önde kullanmaya meraklı zaten, sara da ileride çok daha iyi oynar ön tarafı besleme işini onlardan bekleyeceğiz artık

diğer türlü orta saha yine çok dirençsiz kalır sanchez o açığı kapatmak için orta saha gibi oynar, diziliş de çarpık bi 4-4-2 gibi bir şeye dönüşür ortalık karışır yine yani
Karışacağı %100

Her transfer donemi bu subliminal mesaj ayaklari ortaya cikiyor.

Bunu yaptiklarina dair herhangi bir kanitimiz var mi su ana kadar?
33x7p5v.jpg

Zaten öyle olacak. Bekler tempolu diye yazılıyor ama pas konusunda büyük sorunlar. Kanat bek dediğin Angelino gibi olur, Kostic olur misal hala defans yardımı yapabiliyorsa güncel halinde.
Apo berbat halde. Oyun kurulumunda Hermoso gibi stoper şarttı bu sistemde.
Angelinho ahh vallahi çok üzüldüm şu an ona o olsa barış ile kanat bekleri kapatırdık. Nelson hadi ortaya kesici olsun ama apokerim ilk denemede bu sistemi çıldırtır. Kafayı yeriz

sergio oly'e mi gidiomuş

Yazdigimi anlamadin sanirim. Bunun tesaduf olmadigi ne malum? Heryerde bir mesaj ariyoruz.
Tabi ki tesadüf olabilir ama paylaşımı yapan kişi şu da yazmış.

"Bir oyuncunun tanıtım klibini çekiyorduk, hangisi olduğunu söyleyemem."

Bu cümlede çelişki var hangisi olduğunu derken cümlede 1'den fazla seçenek var gibi geldi.

Tabi ki bir işaret olmayabilir ama bir o kadar da olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt