Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keremin ingilizce seviyesi gibi nobet yemin ediyorum soyle ingilizce konussam agzimi acmam adami dinlerken yoruldum

eee uuuu victory trophy ofcourse

Dunya paraniz var adam gibi bir hoca tutsaniz 6 ayda bulbul gibi olursun

Hic birsey yoksa git bir yabanci manita yap koy eve bak bakalim 3 ay sonra kendin sasarsin bbc spikeri gibi ingilizcen olur
birde türkçe çevirisinde Başkan söyleyince diye çevirmişler - "my agent" diyor aslında. illa güzelleme yapacaklar.

genede bir şeydir ama özgüvenle ingilizce işler bakma sen.

Gelecek biri olsa ismi çıkardı ya. Zaten ne transferi yaw dedi... İnşallah sıçıp sıvayıp bizi rezil etmezler yine. Dalga konusu olmaya başladik zaten adamlar önü porshe arkası anadol resimler koyuyo

İş başka arkadaşlık başka

Ben antuya üye olsam orada çevre edinsem benle hic konusmayacak misiniz

Okan hocamin elbet özel hayatinda da bu tür arkadasliklari olabilir
Direkt olarak senin emeğine saygı göstermeyip hırsız iması yapan biriyle arkadaşlık yapıp düğününe gitmekle

Fbli biriyle arkadaşlık yapsam benle konuşmayacakmısınız arasında

Nasıl bir bağlantı var?

düşününce aslında öğleden sonra hız kazanması lazım - gelecekte kontrat olacakta liste verilecekte ..

Bu saatten sonra kimse yetişmez. Gelecekse bile kostic gibi ne zaman sahada olacağı belli olmayan adamlar gelir.

Geçmiş olsun herkese, elimizde ki adamları da boş yere gönderip kadroyu hiç ettik

Düşüp düşebileceğimiz en kolay grupta sırf 2 transferi yetiştiremedikleri için ilk 8 yapamazsak hesabını veremezler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt