Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aksami beklemem kapidan iceri girip acuna selam dedigi an kovarimKulübün g*tünde ayı bağırırken Acun denen herifin düğününe giden hocayı akşamına kovarım.
Hepsi sorsanız Galatasaray’ım diye yanıp tutuşuyor ama bir tanesi de demiyor ki bu adam yanıp tutustuğum kulübe her seferinde ağzına geleni söyleyip karalıyor gitmeyeyim.
Yiyin efendiler yiyin
birde türkçe çevirisinde Başkan söyleyince diye çevirmişler - "my agent" diyor aslında. illa güzelleme yapacaklar.Keremin ingilizce seviyesi gibi nobet yemin ediyorum soyle ingilizce konussam agzimi acmam adami dinlerken yoruldum
eee uuuu victory trophy ofcourse
Dunya paraniz var adam gibi bir hoca tutsaniz 6 ayda bulbul gibi olursun
Hic birsey yoksa git bir yabanci manita yap koy eve bak bakalim 3 ay sonra kendin sasarsin bbc spikeri gibi ingilizcen olur
Direkt olarak senin emeğine saygı göstermeyip hırsız iması yapan biriyle arkadaşlık yapıp düğününe gitmekleİş başka arkadaşlık başka
Ben antuya üye olsam orada çevre edinsem benle hic konusmayacak misiniz
Okan hocamin elbet özel hayatinda da bu tür arkadasliklari olabilir
bağdat caddesinde oturuyorum ben .. taraftar olarak en az GSli arkadaşım var.İş başka arkadaşlık başka
Ben antuya üye olsam orada çevre edinsem benle hic konusmayacak misiniz
Okan hocamin elbet özel hayatinda da bu tür arkadasliklari olabilir
Aksami beklemem kapidan iceri girip acuna selam dedigi an kovarim
Neden yönetici çıkıp Avrupa Ligi filan diyo??belli ki tüm ağırlık ligde olacak
artık yetişmez gibi avrupaya