Bizim muhabirler ve duyumcular da Osimheni görünce çıldırıp 2 gün çok fena geçecek dedi yaprak kımıldamıyorNe adamlarsınız lan
Muhabirlerin günahı yok ben açmadım nöbeti ondan

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bizim muhabirler ve duyumcular da Osimheni görünce çıldırıp 2 gün çok fena geçecek dedi yaprak kımıldamıyorNe adamlarsınız lan

(şişirilmiş ayakkabı tabanı)1.72
Adamın 3 santimini naptin rdas
abi NASIL 5 GÜN ÖNCE yayınlanmış olabilir ya ! şunlar kadar trasnferden haberi olan yok ha
oraları biliyorumda - video tarihid değişebiliyormuş - 5 gün önce nerden esipte yaptılar diyordum.Abi herifler 10 dakika önce Rabiot GS girmişler, ama Kostic'de var. Sonradan title ve kapak fotoğrafları da değişebiliyor.
Kostic bacak gidik.Alirsaj 3 sene 1 kere sakatlanirsa 3 yil yatar.Artur melo kaan ayhandan kötü.Casemiro bitik bunlar kaldi elde.Son dk'larda Vecino gibi bir isim düşer ve yapışırlar diye tırsıyorum, inceden Casemiro'ya fit mi olsak acaba
2 hafta sonra taraftar meloş demeye başlar.Arthur Melo iyi oyuncu müthiş olur
Bu da 2 ay önce
arthur 1.69
okanlik bi hamle
Birisi Dursun ve Cenk'in beceriksizliğini bana nasıl anlatabilirsin diye sorsa, aynen senin yazdıklarını söylemek yeterli olurdu.O kadar para harcadık üstüne Osimhen geldi, bakınca yaza girdiğimiz kadro muhtemelen daha iyi ve dengeli bir kadrodur. İnanılmaz bir plansızlık, çok büyük bir rezalet bu ya. Takımda 6 yok kanat yok ama forvet Osimhen, Icardi, Bats. Fıkra gibi.
Geçen sene bu takım az daha vecino alıyordu daha iyi bir seçeneği alamıyorsak ki alamama ihtimali yüksek, casemiro gayet bize katkı sağlarCasemiro niye boklanıyo anlamış değilim. Bitik filan değil. Orta sahaya gerekli sertliği katar. Pasları iyi sürpriz şutlar atar. Ne olcak başka