Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim muhabirler ve duyumcular da Osimheni görünce çıldırıp 2 gün çok fena geçecek dedi yaprak kımıldamıyor :D Ne adamlarsınız lan

Muhabirlerin günahı yok ben açmadım nöbeti ondan

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Abi herifler 10 dakika önce Rabiot GS girmişler, ama Kostic'de var. Sonradan title ve kapak fotoğrafları da değişebiliyor.
oraları biliyorumda - video tarihid değişebiliyormuş - 5 gün önce nerden esipte yaptılar diyordum.

2 haftada bir basıyorlar demek ya tutarsa diye.

Casemiro niye boklanıyo anlamış değilim. Bitik filan değil. Orta sahaya gerekli sertliği katar. Pasları iyi sürpriz şutlar atar. Ne olcak başka. Premier ligde manu kötü filan ama kendi saçmalıkları. En fazla forma giyen oyuncularından biri. Fenere giden Amrabat formayı alamadı bundan. Yani Rabiot gibi ofansif anlamda zenginlik katmaz ama daha iyi savunma katkısı verir. Pas, pozisyon alma oyun okuma ve tecrübe konusunda da real ile şampiyonluklar görmüş adam yani ne kadar kötü olabilir.

Bu sene yerli piyasaya oğuz hariç gitmedik. Sol stopere para kalsa yasini isterdim

bunlar gerçekten taraftarı salak zannediyor ya osimheni aldık daha kimseyi almamıza gerek yok keremi de 3 kuruşa yollayalım kimse ses etmez.

şu konudan şu an rastgele 10 kişi seçsen (barış savaş hariç) kulüp bunlardan daha iyi yönetilir daha iyi planlama yapılırdı

yani o kadar amatör saçma sapan yanlışlar yapılıyor ki sürekli

O kadar para harcadık üstüne Osimhen geldi, bakınca yaza girdiğimiz kadro muhtemelen daha iyi ve dengeli bir kadrodur. İnanılmaz bir plansızlık, çok büyük bir rezalet bu ya. Takımda 6 yok kanat yok ama forvet Osimhen, Icardi, Bats. Fıkra gibi.
Birisi Dursun ve Cenk'in beceriksizliğini bana nasıl anlatabilirsin diye sorsa, aynen senin yazdıklarını söylemek yeterli olurdu.

Kostic ilk büyük sakatlikta bu hale mi gelmiş ya ? Gerçi hazır olması 2 ayı bulur bunun. Riskli transfer kiralıksa bişey diyemem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt