Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.611
- 14.450
- 2.623
Daha iyisi var mı?Daha iyisini
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha iyisi var mı?Daha iyisini
O vakit F.Ruiz getireyim sana RenkdasSanmam reis ama süper oyuncu o yüzden gelsin. Bir şekilde ona da yer buluruz napalım.
Ben izlediğimde hep forvet arkası ve kanat gibi oynuyordu
5.8 - olynin verdiği maaş büyük ihtimallesanmiyorum

vergiden kurtulmusuzOliviera'nın net maaş zaten 2.75'den 2 yıllık 5.5 yapıyor. O yüzden sanmıyorum 5.8 olsun fesih bedeli. 4.8'dir o.
Benim aklimda 3 diye kalmisti ama 2.75misAbi bu adam 2.7 almiyor muydu? 5.8 olunca bide faiz mi verdik anlamadim
Toreira şuanda da bunu yapıyor geride bekleyip kanatlara top atıyo. Cssemeiro bunu uzun top atarak kısa pas atarak yapabiliyo. Siz bu adamı izlemedinizmi bilmiyorum gerçekten ayağı temiz bir adam nasıl bunu yapamaz dediğini anlamadım açıkçası. Yapacağı basit zaten. Arkada iyi pas atacak ön tarafa yada kanada. Atak yaparken de ceza sahadı dışında al gülüm ver gülüm yapcak. Bu zor bişey değil ki. Sara o anda orda olamaz zaten çünkü kanadın biri ile ücgende yada pas alışverişinde olması lazım.Böyle olunca sadece bir taraftan saldırabiliyorsun. İki taraftan da saldırabilmemiz gerek. Bazen dediğin ceza sahası dışında durup dengeyi kurup pas istasyonu olup bağlantı yapan isim Sara olacak, bazen de öbür tarafta oynayan orta saha olacak. İdeali budur. Ayrıca bence hadi hücum etmeyi geçtim Torreira yahut Casemiro ceza sahasının dış çaprazıyla orta sahanın ortası arasındaki bölge için sorumlu pas istasyonu olmaya uygun değil. Belki Torreira bunu birazcık yapabilir ama onun da pas alışkanlıkları öyle değil öne gönderince görüyoruz. Casemiro zaten yapamaz çünkü o kadar bir alanı kapatması mümkün değil