Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gel lan çağırmazdık acil olmasa

GWoE97dXgAAhFMx

Lan bu adam kaç para alıyordu ki 5.8 ödemişiz fesih için, tamamını almadı diyorlardı bir de. 2 yıllık sözleşmesi kalmamış mıydı bunun? KAP'da 2.75 yazıyor, X2 desen 5.5 yapıyor zaten.

Adamın sözleşmesini fesih ediyorsak gidip başka yerde imza atamaması lazım hem bizden para hem de onlardan para nasıl oluyor arkadaş iş dünyasında bile böyle bir şey yok

İsmi geçenler arasında Otavio>Rabiot>Fabian>Casemiro benim sıralama böyle olur. Fabian harika bir adam ama ofansif oyun kurucu o rolde Sara'yı aldık zaten

Sözleşme feshinde tüm alacaklarının içine gerçekleşmemiş bonuslarda giriyor olabilir mi sanki böyle bir şey hatırlıyorum ?.

Göz göre göre takımı eksik bırakacaklar. En azından eldeki kanatları göndermeseydiniz. Her yerde forvet oynatacağız herhalde.

Böyle olunca sadece bir taraftan saldırabiliyorsun. İki taraftan da saldırabilmemiz gerek. Bazen dediğin ceza sahası dışında durup dengeyi kurup pas istasyonu olup bağlantı yapan isim Sara olacak, bazen de öbür tarafta oynayan orta saha olacak. İdeali budur. Ayrıca bence hadi hücum etmeyi geçtim Torreira yahut Casemiro ceza sahasının dış çaprazıyla orta sahanın ortası arasındaki bölge için sorumlu pas istasyonu olmaya uygun değil. Belki Torreira bunu birazcık yapabilir ama onun da pas alışkanlıkları öyle değil öne gönderince görüyoruz. Casemiro zaten yapamaz çünkü o kadar bir alanı kapatması mümkün değil
Toreira şuanda da bunu yapıyor geride bekleyip kanatlara top atıyo. Cssemeiro bunu uzun top atarak kısa pas atarak yapabiliyo. Siz bu adamı izlemedinizmi bilmiyorum gerçekten ayağı temiz bir adam nasıl bunu yapamaz dediğini anlamadım açıkçası. Yapacağı basit zaten. Arkada iyi pas atacak ön tarafa yada kanada. Atak yaparken de ceza sahadı dışında al gülüm ver gülüm yapcak. Bu zor bişey değil ki. Sara o anda orda olamaz zaten çünkü kanadın biri ile ücgende yada pas alışverişinde olması lazım.

Oliviera ya o parayı asla vermem kadro dışı bırakır 2 yıl antrenman yaptırırım gençlerle, 2-3 gence parmaklatıp çıkan kavga sonucu tek taraflı fesih yoluna giderim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt