Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.615
- 29.086
- 2.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu işi haftaya yapıp yine bugün adam getirebilirdik, ilgisi ne bu olaylaSirf bu hamleden dolayı transferlerin geleceginin habercisidir. Yoksa niye atar topar yollayalım bu isi haftaya da yapabilirdik.
konenjan konusu yüzüdnen ipe ipe vermişte olabilirlerde - işte ordaki sözleşme detayı vs nasıl yapıyorlar bilmiyorum.Oliviera ya o parayı asla vermem kadro dışı bırakır 2 yıl antrenman yaptırırım gençlerle, 2-3 gence parmaklatıp çıkan kavga sonucu tek taraflı fesih yoluna giderim.
Bizim maçta bile Mertens e koşan son adam casemeiro idi. Penaltı olmasına bakma o ayrı olay. İstatistiklerini paylaşmışlar. Koşuyo renktaş. Koşmayan adam Premier ligde manuda o süreleri alamazYaw jakobs solda konumlanacak sağda kimse olmayacak ortada 2 kişi olacak 3 kişi ilerde bekleyecek fln fln demişsin ya ondan dedim futbolun öyle bişi olmadığını
Ndomb futb bilgisinin zekatını verse ligdeki tüm osları kucağa alırdı ama olmadı niye olmadı çünkü koşmuyo ,ziyechten ala kalite mi var ligde yok peki niye tutmadı çünkü koşmuyo
Casemiro da koşmuyo jog halinde takılıyo
Koşan bi casemiro sana düşer mi ?
Yaw tabii ki izledik sürekli izliyoruz o yüzden istemiyoruz bence isteyenler izlemeyip abi Casemiro'ya hayır mı diyeceğiz falan diyor. Tekniğine laf mı ettim adamın ya da defansif zekasına? Koşamıyor herif. Geri dönüşleri yapamayacak. Oyuncularımız arasındaki koca boşlukları dolduramayacakToreira şuanda da bunu yapıyor geride bekleyip kanatlara top atıyo. Cssemeiro bunu uzun top atarak kısa pas atarak yapabiliyo. Siz bu adamı izlemedinizmi bilmiyorum gerçekten ayağı temiz bir adam nasıl bunu yapamaz dediğini anlamadım açıkçası. Yapacağı basit zaten. Arkada iyi pas atacak ön tarafa yada kanada. Atak yaparken de ceza sahadı dışında al gülüm ver gülüm yapcak. Bu zor bişey değil ki. Sara o anda orda olamaz zaten çünkü kanadın biri ile ücgende yada pas alışverişinde olması lazım.