Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu parayı vermeyin paf takımda çürüsün ibne lisansta çıkartmayalım olmuyo mu öyle?

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

son harfi uzatılarak yzılan isimler hep o format yüzünden olmuyor.

Profesyonel futbolcu Sergio Miguel Relvas Gonçalves Pereira De Oliveira ve kulübü Futebol Clube Do Porto-Futebol, SAD ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne 3.000.000 Euro tutarında transfer bedeli ödenecektir.

Futbolcunun kendisiyle de 2022-2023 futbol sezonundan başlamak üzere 4 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre her bir futbol sezonu için futbolcuya net 2.750.000 Euro sezonluk ücret ödenecektir.

Ben Rabiot'yu anlıyorum hem çok para istiyor hem de çok büyük takım ya olursa diye bekliyor artık şu noktada zaten bu kadar bekleyeyim kimse çıkmazsa GS yaparım diye düşünmesi normal

Mesela Fabian Ruiz de hemen GS olur tabii süper takım falan demiş kiralık gelmeye sıcak bakmış

Yaw McKennie sana ne oluyor kardeşim de bizi beğenmiyon ne ayaksın koçum. Oysa 2026 DK öncesi bir tane ABD'li topçumuz olsa acayip marka değeri katar bize. Tip olarak da aradığımıza yakın bir orta saha

Ziyech takımda kalır ve üçlü oynarsak oynayacağı tek yer orta saha bu arada. Yunus hakeza. O yüzden kanat transferi daha elzem olabilir.

Oliviera ya o parayı asla vermem kadro dışı bırakır 2 yıl antrenman yaptırırım gençlerle, 2-3 gence parmaklatıp çıkan kavga sonucu tek taraflı fesih yoluna giderim.
konenjan konusu yüzüdnen ipe ipe vermişte olabilirlerde - işte ordaki sözleşme detayı vs nasıl yapıyorlar bilmiyorum.

Yaw jakobs solda konumlanacak sağda kimse olmayacak ortada 2 kişi olacak 3 kişi ilerde bekleyecek fln fln demişsin ya ondan dedim futbolun öyle bişi olmadığını

Ndomb futb bilgisinin zekatını verse ligdeki tüm osları kucağa alırdı ama olmadı niye olmadı çünkü koşmuyo ,ziyechten ala kalite mi var ligde yok peki niye tutmadı çünkü koşmuyo

Casemiro da koşmuyo jog halinde takılıyo

Koşan bi casemiro sana düşer mi ?
Bizim maçta bile Mertens e koşan son adam casemeiro idi. Penaltı olmasına bakma o ayrı olay. İstatistiklerini paylaşmışlar. Koşuyo renktaş. Koşmayan adam Premier ligde manuda o süreleri alamaz

bu sergio işi insana kafayı yedirtir.

ulan madem adamı gözden çıkardın. bırak gitsin u-18 ile idman yapsın futbol hayatı bitsin. gittik bir de adama 6 milyon verip gönderdik.

SON 10 SAATE GİRMEK ÜZEREYİZ

son 3 saaatte Emre Zeytinli hesapta olmayan 2 paket cips ve kola tüketerek pişman olacak gece gece !

Toreira şuanda da bunu yapıyor geride bekleyip kanatlara top atıyo. Cssemeiro bunu uzun top atarak kısa pas atarak yapabiliyo. Siz bu adamı izlemedinizmi bilmiyorum gerçekten ayağı temiz bir adam nasıl bunu yapamaz dediğini anlamadım açıkçası. Yapacağı basit zaten. Arkada iyi pas atacak ön tarafa yada kanada. Atak yaparken de ceza sahadı dışında al gülüm ver gülüm yapcak. Bu zor bişey değil ki. Sara o anda orda olamaz zaten çünkü kanadın biri ile ücgende yada pas alışverişinde olması lazım.
Yaw tabii ki izledik sürekli izliyoruz o yüzden istemiyoruz bence isteyenler izlemeyip abi Casemiro'ya hayır mı diyeceğiz falan diyor. Tekniğine laf mı ettim adamın ya da defansif zekasına? Koşamıyor herif. Geri dönüşleri yapamayacak. Oyuncularımız arasındaki koca boşlukları dolduramayacak

Bu Oliveira'nın kulübe maliyeti 15 m Euro'dan fazla oldu. Böyle böyle batıyorlar işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt