Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niye herkes Sommer kulupsuzmus gibi konusuyor. Oyle kontratinda istedigi zaman tazminatsiz ayrilabilir diye bir madde mi var da bizim haberimiz yok.
Ben de boyle bakiyorum. İnter "ver 8-10" falan der mesela. İndirimde yapmaz-hic sanmiyorum.

Bana cok garip gundem olarak geliyor sommer.

biz nasıl Barış'ı satmak istemiyoruz, bu saatten sonra hiçbir takım as oyuncusunu ucuza vermez, fellik fellik gezip stoper arayacağız alamayacağız bundan sonrası belli ne olacağı

25 istiyorlarsa almayacagiz demektir , cok kafa yormaya gerek yok.

Sommer işi anca bonservissiz ve max 3-3.5 maasa 2 yıllık sözleşmeyle mantıklı olur. 3 ay sonra 37 olacak adama bonservis mi verilir? Bu adamı alsan max 2 sene sonra gene kaleci arayacaksın bi de. Elde günay gibi bir sigorta varken daha genc kaleci riskine girerim ben olsam lammens ya da tzolakis gibi. Tutarsa 7-8 sene kaleci aramayız tutmazsa Günayla devam ederiz.

Her sene aşağı ivmelenecek kaleciye totalde 50 milyon euro bağlama hatasından bir an önce dönmek icap eder.

dünyada kaleci kıtlığı mı var en iyisini almaya çalışıyolar anlıyoruz da olmuyosa başkasına bakacaksın geronimo rulli'yi yoklayalım

Antwerp Lammens'i satarız diye kaleci aldı, 5 kiralama 15 zorunlu falan almak lazım Ederson ederson diye kaleci kalmayacak 10 gün sonra saçma sapan birini alacaklar söylüyorum şimdiden, Uğurcan gelsin bari dedirtecekler bize

dünyada kaleci kıtlığı mı var en iyisini almaya çalışıyolar anlıyoruz da olmuyosa başkasına bakacaksın geronimo rulli'yi yoklayalım
Ajax'tayken bu vasat kaleciyi nereden bulmuslardi diyordum. Gunay varken boyle isimlere gitmek mantikli degil bana kalirsa.

İnter ölücü bir klüp o şaşı gözlü herif hoplatacak klüp arıyo 31-32 yasındaki hakana 30 kağıt cektiler iste sommers için de 5-6 koparmaya çalışacaktır asla bu oltaya gelmemeliyiz

Bari opsiyonu yüksek koysalar. Çünkü oyuncu sene sonu (opsiyon kullanılmazsa) geri geldiğinde o koyulan opsiyon tutarı referans rakam oluyor. Örneğin Köhn'e belki 8m Euro opsiyon koymuş olsaydık geçen sene, kiraladığımız takım opsiyonu kullanmasa bile bugün 8m Euro'ya satabilirdik. Umarım Nelsson'a 10m Euro'dan aşağı bir rakam yazmazlar opsiyonsuz olsa bile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt