Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.119
- 35.217
- 3.758
Transfer döneminin sonu yaklaşıyor ve ligler basladi ,takimlar özellikle as oyuncuları icin extra paralar istemeye başlarlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
villarreal'da çok beğendiğim bi kaleciydi son zamanlardaki durumunu bilmiyorum da öyle bi aklıma geldi yeni isimlere yönelmek lazımAjax'tayken bu vasat kaleciyi nereden bulmuslardi diyordum. Gunay varken boyle isimlere gitmek mantikli degil bana kalirsa.
Bakalim su satislar olsun, ne yapacaklar. Aninda aciklanmasi lazim kaleci+defans ya da en azindan birisi.Gideceksin iyi bonservis verip genc kaleci alacaksin, tamam mi? Bir risk olacak ama tutarsa kafa 10 yil rahat diyeceksin.
Ya da kendini ispatlamis, buyuk kulup gormus birini alacaksin. Bu defa nispeten genc kaleciye gore biraz daha dusuk bonservis olacak ama maasi da yuksek olur buyuk ihtimalle.
Bu ikisini arasi olmaz. Ya A ya da B şıkkı.
C şıkkı Ugurcan falan demeyin.
Atubolu 15-20 + max2 mio maas alabilirizLammens Atubolu falan zaten max 25'tir geleceği korumaya alırız
ben artık umudu kestim ya şampiyonlar liginden bir şey beklemiyorum,Avrupa'da başarı isteyen kulüp böyle transfer dönemi geçirmezAtubolu 15-20 + max2 mio maas alabiliriz