Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gideceksin iyi bonservis verip genc kaleci alacaksin, tamam mi? Bir risk olacak ama tutarsa kafa 10 yil rahat diyeceksin.

Ya da kendini ispatlamis, buyuk kulup gormus birini alacaksin. Bu defa nispeten genc kaleciye gore biraz daha dusuk bonservis olacak ama maasi da yuksek olur buyuk ihtimalle.

Bu ikisinin arasi olmaz. Ya A ya da B şıkkı.

C şıkkı Ugurcan falan demeyin.
tutmazsa yönetim istifa okan hoca istifa

elimizdeki kadro lig için yeterli eğer üst düzey isimler alınmayacaksa transfer yapmasınlar gelecek yaz yine 2 ay satmaya çalışmayalım

Gideceksin iyi bonservis verip genc kaleci alacaksin, tamam mi? Bir risk olacak ama tutarsa kafa 10 yil rahat diyeceksin.

Ya da kendini ispatlamis, buyuk kulup gormus birini alacaksin. Bu defa nispeten genc kaleciye gore biraz daha dusuk bonservis olacak ama maasi da yuksek olur buyuk ihtimalle.

Bu ikisinin arasi olmaz. Ya A ya da B şıkkı.

C şıkkı Ugurcan falan demeyin.
A şıkkı. Genç kaleci + düşük maaş bu risk alınmalı.

Lucumi'yi bile vermiyorlar taaa 1 aylık mevzuda da yazdım bunu kimse oyuncusunu vermek zorunda değil sözleşmesi bitecek diye , Ederson için de aynısı geçerli.Burada sözleşmesi biten oyuncusuna 20-25 istemek satan takımın sorunu değil de ona gidip yüksek para vermek senin enayiliğin oluyor direkt olarak.Alternatifsiz saçma sapan yola çıkarsan böyle olur.Ederson mu istiyorsun gidip vericeksin 16-17 neyse artık , yoksa gidip alternatifini bulup teklif yapacaksın.Tabii bu anlattığım 1 ay önce yapman gereken bir şeydi

Fenerbahçe, Kerem Aktürkoğlu için Benfica'ya yaptığı teklifi revize etti. (Record)

🔸 22.5 M€ bonservis.
🔸 2.5 M€ bonus.

Tükürdüklerini yaladilar
Normalde anlaştıkları parayı yine mi teklif etmişler? Benfica yerinde olsam yaptığınız terbiyesizlik yüzünden size artık 30 milyon derdim.

uzun yıllardır transfer dönemi takip ederim ilk defa paramızla rezil olduğumuz bir dönem oluyor herhalde

lazyo scout transferleri yapıyor mantıklı hareket ediyolar zaten bizim bütçelerle yarışma şansları yok

Satislar yapilsin

Sommer pavarf hakan paketi hazirda brkliyor. Tabi eger pavarda cok birsey istemiyorlarsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt