Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardi ve Osimhen’in kadroda olmasına sevindim.

İcardi'den bu sene fit olup gol atması dışında en büyük beklentim Muslera ve Mertens'siz kalan takıma saha dışı ve saha içi (yedek kulübesindeyken dahi) kendini değil, tamamen takımı düşünerek dibine kadar kaptanlık yapması. Umarım bunu doğru düzgün yapar.

sabahtan beri bunu yazıyorum ben de. hayır bir de "benfica elemesinde oynatabileceği bir kanat oyuncusuna yöneldi" diyorlar. yahu ilk maç zaten 6 gün sonra. yeni oyuncuyu diyelim ki 1 saat sonra açıkladın (imkansız ya, hadi en iyi ihtimalle oldu diyelim). oyuncunun imzası, ülkeye gelmesi, prosedürler, fb'in göztepe maçı ıvır zıvır derken zaten pazartesi'nden önce takıma katılamaz. takımı bilmez, arkadaşlarını bilmez, nasıl katkı verecekmiş bu ortalıkta olmayan "yeni kanat oyuncusu" çarşamba günkü maçta acaba?

kerem işinde bariz bir iş var. haber yazanların yazdığı zaten yalan da, işin gerçeği ne acaba?

olmuş bitmiş denilen işte, uçuş planı bile yapılmışken 25'ten 18'e inilmez. külliyen yalan ya.

her işleri hile, hurda. normal bir kulüp değil ki yorum yapabilelim.

neyse öğreniriz birkaç güne.

Sadece ilk maç değil ki, 2. maçı da var bunun. Gayet mantıklı Benfica maçlarında oynatabilecekleri farklı bir sol kanat alternatifi arıyor olmaları. Onu geçtim birçok takım dün getirdiği adamı bugün çıkarıyor sahaya, istersen en azından bir yarım saat olsun ilk maçta da oynatırsın en azından bir antrenman yapabilirse takımla...

Ha anlaştıkları fiyatı düşürme olayını yaptılarsa o da çakalca ama ona da bir izah bulurlar. Biz acil diye pazarlık yapmadan Benfica'nın taleplerini kabul etmiştik, ama madem çakallık yapıp 5dk oyuna soktular sonraki tur oynamasın diye, olayın acilliği kalktı, o zaman pazarlığa devam ederiz, indirim bekleriz demiş olabilirler. Ha ben Benfica'nın yerinde olsam bir kuruş düşmem. Hatta transferin son günlerine kalırsa öncekinden de artırırım, o çakallığı yediririm onlara...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt