Nedim Sertel
Tecrübeli Üye
- 12 Aralık 2023
- 7.447
- 5.047
- 1.043
Cuestaya bile herhangi bir para biriminde pozitif bir değer teklif edilebiliyor çok enteresan ya
Diri bir Cuesta...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cuestaya bile herhangi bir para biriminde pozitif bir değer teklif edilebiliyor çok enteresan ya
hatipoglu gidiyor mu?Bu Davinson kankasına teneke bağlayıp yolluyoruz diye küsmesin?
Icardi ve Osimhen’in kadroda olmasına sevindim.
Tansel yasak mıydı
Ramazan’da ekranlarda Allah’ın izniylehatipoglu gidiyor mu?
sabahtan beri bunu yazıyorum ben de. hayır bir de "benfica elemesinde oynatabileceği bir kanat oyuncusuna yöneldi" diyorlar. yahu ilk maç zaten 6 gün sonra. yeni oyuncuyu diyelim ki 1 saat sonra açıkladın (imkansız ya, hadi en iyi ihtimalle oldu diyelim). oyuncunun imzası, ülkeye gelmesi, prosedürler, fb'in göztepe maçı ıvır zıvır derken zaten pazartesi'nden önce takıma katılamaz. takımı bilmez, arkadaşlarını bilmez, nasıl katkı verecekmiş bu ortalıkta olmayan "yeni kanat oyuncusu" çarşamba günkü maçta acaba?
kerem işinde bariz bir iş var. haber yazanların yazdığı zaten yalan da, işin gerçeği ne acaba?
olmuş bitmiş denilen işte, uçuş planı bile yapılmışken 25'ten 18'e inilmez. külliyen yalan ya.
her işleri hile, hurda. normal bir kulüp değil ki yorum yapabilelim.
neyse öğreniriz birkaç güne.
Bizim oyuna uyabilir gibi.
Yav ali naci bırak git emekli ol artık senden geçmiş muhabirlik sal artık bizi yeter.
Bizim oyuna uyabilir gibi.
Kalbi duranlar ;
ne şovu 700 pasBu kadroyla Fatih hocam show yapar..
Kalbi duranlar ;