Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.700
- 59.298
- 4.758
Yav he heTansel Taşanlar: Ederson'da son detaylar konuşuluyor diye biliyorum ben.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav he heTansel Taşanlar: Ederson'da son detaylar konuşuluyor diye biliyorum ben.
O sezonda bile destekledin adamı şimdi düşmanlık yapıyosun.Biraz eski günleri hatırlane şovu 700 pas
13.lük falan mı?
Tansele göre kalede berke vardı en son protokol yapıldı falan diye saçmalıyordu.Tansel Taşanlar: Ederson'da son detaylar konuşuluyor diye biliyorum ben.
ben de. kendi "solo il gala" hikayelerini yazmaya çalışıyorlar sanki. kerem'in sırtındaki fb aleyhine olan tonlarca bagajı temizlemek için ısmarlama haberlere benziyor. "benfica'ya direndi, 7 m euro indirtti, 1 senelik maaşını bedavaya getirdi" vs vs gibi bir şey bekliyorum ben.Ben bu herifin bir şekilde fenere gideceğini düşünüyorum @Veli Baltacı
Tempolu, gidip gelen fiziki güçlü bir bek diye biliyorum ben. Bizim oyuna uygun bir oyuncu gibi sanki ama Singo ve Boey kalitesinde değil.oyuncu profili nasıldır?
son sezonunda 3000 dk oynamış, takımının as sağ beki, sakatlık sorunu hiç olmamış bir herif. 1.80. fiziği falan da iyi. kağıt üzerinde iyi duruyor gibi.
@Onur Bakırtaylan bulut diye futbolcu ismi olmaz
tam eşcinsellerin kullandığı takma adı
Erinç ?Tansel gibi bir şeyleri biliyor roleplayi yapabilen adam görmedim
kontra atak savunma meziyeti de varsa, direkt yarın gelsin başlasın diyelim o zaman.Tempolu, gidip gelen fiziki güçlü bir bek diye biliyorum ben. Bizim oyuna uygun bir oyuncu gibi sanki ama Singo ve Boey kalitesinde değil.
gecen sene bjk macında iyiydi.oyuncu profili nasıldır?
son sezonunda 3000 dk oynamış, takımının as sağ beki, sakatlık sorunu hiç olmamış bir herif. 1.80. fiziği falan da iyi. kağıt üzerinde iyi duruyor gibi.
Kontra atak hızlı olduğu içinde savunur savunmasına ama tam hatırlayamadığım bir şey hamlelerinde bir kazmalık yada zamanlama hatası var mıydı orada bir şüphedeyim. Maliyetine bakar tamamen.kontra atak savunma meziyeti de varsa, direkt yarın gelsin başlasın diyelim o zaman.
ben de. kendi "solo il gala" hikayelerini yazmaya çalışıyorlar sanki. kerem'in sırtındaki fb aleyhine olan tonlarca bagajı temizlemek için ısmarlama haberlere benziyor. "benfica'ya direndi, 7 m euro indirtti, 1 senelik maaşını bedavaya getirdi" vs vs gibi bir şey bekliyorum ben.
yapmacık, taklitçi, iğrenç kulüp ya. :d