Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

twitterda ki böyle herifler yüzünden topçular hep yanlış biliniyor
herifin şu golü attığı maçta direkt stoper oynadığını bile bilmiyodur mesala bu videoyu yayan tutupta bu herifi 4 lünün sağ beki oynattığında yine herkes hocaya sövecek ha hoca istiyorsa şayet sövülmeyi de hakediyordur ne yazık ki
5-1 lik maçta 1 golü 1 güzel asisti 1 de direkt yedirdiği gol var ne tür bir dengesiz herif olduğunu anlamak için yeterli bir done gibi

Zamanında kovaladığımız sağ beklere ne oldu

Bah, El Ouahdi, Kumbedi vs.

Boey ayrılığından sonra ve Jelert alınmadan önceki isimler

Cuestadan aldığımız parada aracılık yapıp farklı bir çöpe aktarım yapacağız heralde. Ve bunu fetişist olduğumuz bek bölgesine yapıp seneye de fransada talibi var diyerek kiralayıp yapacağız.

Boeyden gelen parayı olduğu gibi bb aktarsaydık borcu yarıya düşürüp 1.5 sene boyunca 50 milyon euro faiz ödememiş olurduk.
Jelert melerti de niye aldık diye düşünüp strese de olmazdık.

Hasan Şaş'ı izledim, sakatlığıyla ilgili yorum yaptı, hatırladığım kadarıyla aktarayım;

"İcardi'nin yaşadığı sakatlığın aynısını yaşadım, o sakatlıktan dönüp toparlayana kadar 1.5 senem geçti. İcardi zaten kıvrak, süratli bir oyuncu değildi. 6-7 aydır futbol oynamamış. Küçük küçük sahaya çıkacak çok uzun süre. Herkes çift forvet konuşuyor ama bunun olması önümüzdeki 3-5 aydan önce mümkün değil, olmaz. O dizler bunu taşıyamaz."

Sakatlık öncesi de kvrak süratli bir tarzı olmaması iyi bir şey işte. Eğer onu olumsuz bir kriter olarak sunuyorsa sanki yanlış düşünüyor. Ha azar azar oynayacağı, ilk 11'e girişinin daha uzun süreceği falan kısmı her türlü doğru da, Hasan Şaş kadar da etkilemez oyununu Icardi'nin. Şut kalitesi, şut özgüveni, zıplaması ve tabi ki dayanıklılık önemli işte.

Bizim zeminin de kötü olması tehlikeli yalnız...

transferde plan yok demek sacmalık olur eger plan olmasa osi ve saneyi geçtim simdiye kaleye berke veya sommer gibi biri gelir bek icinde franky ayarında bir çöp gelirdi

hoca listesinin ilk sırasındaki herifleri istiyor bu belli artık ,gardi de bunu teyit etti zaten

ve haliyle hepsi pahalı adamlar mecbur bekliyecez

transferde plan yok demek sacmalık olur eger plan olmasa osi ve saneyi geçtim simdiye kaleye berke veya sommer gibi biri gelir bek icinde franky ayarında bir çöp gelirdi

hoca listesinin ilk sırasındaki herifleri istiyor bu belli artık ,gardi de bunu teyit etti zaten

ve haliyle hepsi pahalı adamlar mecbur bekliyecez

Osimhen gelmese su an 4 saglam transfer biterdi ..Bence Osimhen isinin olacagina pek ihtimal vermiyorlardi birden Solo İl Gala cikinca tum sartlari zorlayip aldilar..
Simdi para yok gibi gorunuyor merakla bekliyoruz isin icinden nasil cikacaklar acikcasi yuksek bonservisli hicbir isme ihtimal vermiyorum alayi kolpa geliyor.. Bu saatten sonra maximum 10-20 milyon bonservis veririz tum transferlere Sirf Singo icin 25-30 diyorlar hikaye geliyor.. Belki opsiyonlu kiralik isine girebiliriz seneye falan odemek icin ama yine de oyle ucuk bonservisler odenmez surpriz ayriliklar olmadikca

Şu ortaya çıktı ki...

Kaleci işi Osimhen'den de öncelikliydi. Hani Osimhen için diğer bonservisli transfer yapacağımız mevkileri beklettik ya, kalecide onu yapmamamız gerekiyordu. Önce kaleci, sonra Osimhen diyecektik. Kaleciye ilk 1-2 tercihimizden birini elbette makul pazarlıkla ama çok uzatmadan alıp, ondan sonra kalan parayla Osimhen zorlayacaktık. Atıyorum en az 1 ay önce 20m'a Petrovic gelmiş olacaktı. Ondan sonra uğraşıp Osimhen'i bitirecektik. Ondan sonra da diğer mevkilere istediğin kadar fırsat kovala zaten... Kimse aşırı yangın da yapmazdı sadece sağ bek, stoper ve orta saha alternatifi için... Satışlara bağlı sabırlı takılabilirdik o zaman. Birini Zeki Çelik vs gibi daha makul fiyatlı da halledebilirdik.

Şu ortaya çıktı ki...

Kaleci işi Osimhen'den de öncelikliydi. Hani Osimhen için diğer bonservisli transfer yapacağımız mevkileri beklettik ya, kalecide onu yapmamamız gerekiyordu. Önce kaleci, sonra Osimhen diyecektik. Kaleciye ilk 1-2 tercihimizden birini elbette makul pazarlıkla ama çok uzatmadan alıp, ondan sonra kalan parayla Osimhen zorlayacaktık. Atıyorum en az 1 ay önce 20m'a Petrovic gelmiş olacaktı. Ondan sonra uğraşıp Osimhen'i bitirecektik. Ondan sonra da diğer mevkilere istediğin kadar fırsat kovala zaten... Kimse aşırı yangın da yapmazdı sadece sağ bek, stoper ve orta saha alternatifi için... Satışlara bağlı sabırlı takılabilirdik o zaman. Birini Zeki Çelik vs gibi daha makul fiyatlı da halledebilirdik.
Petrovic'in fiyat €30m idi ve opsiyonlu mopsiyonlu değil çoğu peşin

Osimhen'e Napoli'nin istediği peşinat kalmayabilirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt