Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 32.831
- 22.670
- 2.933
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alın inat olsun diye Kaan Ayhanı koyuyorlar
Hasan Şaş'ı izledim, sakatlığıyla ilgili yorum yaptı, hatırladığım kadarıyla aktarayım;
"İcardi'nin yaşadığı sakatlığın aynısını yaşadım, o sakatlıktan dönüp toparlayana kadar 1.5 senem geçti. İcardi zaten kıvrak, süratli bir oyuncu değildi. 6-7 aydır futbol oynamamış. Küçük küçük sahaya çıkacak çok uzun süre. Herkes çift forvet konuşuyor ama bunun olması önümüzdeki 3-5 aydan önce mümkün değil, olmaz. O dizler bunu taşıyamaz."
Kalbi duranlar ;
transferde plan yok demek sacmalık olur eger plan olmasa osi ve saneyi geçtim simdiye kaleye berke veya sommer gibi biri gelir bek icinde franky ayarında bir çöp gelirdi
hoca listesinin ilk sırasındaki herifleri istiyor bu belli artık ,gardi de bunu teyit etti zaten
ve haliyle hepsi pahalı adamlar mecbur bekliyecez
pavard cok uygun maliyet olursa okEderson Singo Pavard
Petrovic'in fiyat €30m idi ve opsiyonlu mopsiyonlu değil çoğu peşinŞu ortaya çıktı ki...
Kaleci işi Osimhen'den de öncelikliydi. Hani Osimhen için diğer bonservisli transfer yapacağımız mevkileri beklettik ya, kalecide onu yapmamamız gerekiyordu. Önce kaleci, sonra Osimhen diyecektik. Kaleciye ilk 1-2 tercihimizden birini elbette makul pazarlıkla ama çok uzatmadan alıp, ondan sonra kalan parayla Osimhen zorlayacaktık. Atıyorum en az 1 ay önce 20m'a Petrovic gelmiş olacaktı. Ondan sonra uğraşıp Osimhen'i bitirecektik. Ondan sonra da diğer mevkilere istediğin kadar fırsat kovala zaten... Kimse aşırı yangın da yapmazdı sadece sağ bek, stoper ve orta saha alternatifi için... Satışlara bağlı sabırlı takılabilirdik o zaman. Birini Zeki Çelik vs gibi daha makul fiyatlı da halledebilirdik.