- 22 Kasım 2008
- 11.520
- 7.092
- 2.493
Petrovic'in fiyat €30m idi ve opsiyonlu mopsiyonlu değil çoğu peşin
Tamam yav, başkası o zaman. Örnek verdim ben. İlk tercihlerimiz kimse yani o dönem.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Petrovic'in fiyat €30m idi ve opsiyonlu mopsiyonlu değil çoğu peşin
Şu ortaya çıktı ki...
Kaleci işi Osimhen'den de öncelikliydi. Hani Osimhen için diğer bonservisli transfer yapacağımız mevkileri beklettik ya, kalecide onu yapmamamız gerekiyordu. Önce kaleci, sonra Osimhen diyecektik. Kaleciye ilk 1-2 tercihimizden birini elbette makul pazarlıkla ama çok uzatmadan alıp, ondan sonra kalan parayla Osimhen zorlayacaktık. Atıyorum en az 1 ay önce 20m'a Petrovic gelmiş olacaktı. Ondan sonra uğraşıp Osimhen'i bitirecektik. Ondan sonra da diğer mevkilere istediğin kadar fırsat kovala zaten... Kimse aşırı yangın da yapmazdı sadece sağ bek, stoper ve orta saha alternatifi için... Satışlara bağlı sabırlı takılabilirdik o zaman. Birini Zeki Çelik vs gibi daha makul fiyatlı da halledebilirdik.
Osimhen'e Napoli'nin istediği peşinat kalmayabilirdi
Samiyen'e güveniyorsun da bana güvenmiyorsun yazıklar olsunSamiyen stoper isi rafa kalkti demis.. Hoca Arda Unyaya guveniyor anlasilan hazirlik maclarindan beri her mac ilk firsatta sans vermesi hosuma gitti
Osimhen gelmese su an 4 saglam transfer biterdi ..Bence Osimhen isinin olacagina pek ihtimal vermiyorlardi birden Solo İl Gala cikinca tum sartlari zorlayip aldilar..
Simdi para yok gibi gorunuyor merakla bekliyoruz isin icinden nasil cikacaklar acikcasi yuksek bonservisli hicbir isme ihtimal vermiyorum alayi kolpa geliyor.. Bu saatten sonra maximum 10-20 milyon bonservis veririz tum transferlere Sirf Singo icin 25-30 diyorlar hikaye geliyor.. Belki opsiyonlu kiralik isine girebiliriz seneye falan odemek icin ama yine de oyle ucuk bonservisler odenmez surpriz ayriliklar olmadikca
Opsiyonlu alınabilecek biri olabilirdi, o da Ramsdale ile Agirrezabala vardı işte. Belki zorlasak Kelleher. Kelleher ve Ramsdale PL'de kalmayı tercih ederlerdi olmazdı, ki özellikle Ramsdale soru işaretleri olan da bi kaleci. Agirrezabala mantıklıydı tek, fakat ondan daha büyük bir isim almak istedikleri açıkTamam yav, başkası o zaman. Örnek verdim ben. İlk tercihlerimiz kimse yani o dönem.
İyi oyuncuAndrei Ratiu nası oyuncu??
pavard cok uygun maliyet olursa ok
fakat edersonun yanına neden ilkayı katmıyoruz elimizde 3 tane ortasaha var ve oynanacak 60 mac
Bu semihi zamanında inter istiyordu verip kurtulacaktık çok böyle hata yapıyoruz. Nelsson'da da aynı hatayı yaptık elimizde patladı.Vallahi hatirladim pozisyonu izleyince hatta stancu eski Gsli diye kacirdi muhabbeti yapmisti angutlar .. metehana bu semih kadar sans ver o bile daha iyi oynar cok vasat bir adamdi hicbir arti ozelligi yok soyle dusununce..
Reis bu sene galiba okandan kurtuluyoruzgram ders almıyor gran sayın teknik elemanımız
senin sorunun geçen sene avrupada
ortasahaydı
sağbekdi
solbekdi
sol stoperindi
peki o gündem bu yana tek değişen lemina ve eren oldu
yabancı kaleci ve yabancı sağ bek alırsak, zaniolo varken u23 hariç başka yabancı alma şansımız kalmıyor zaten. 11 mevkiden 1 tanesini as ve yedeği türk yapmadıkça ferahlık çok zor.
bissouma falan yazılıyor mesela nasıl alacan bissouma'yı