Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hicbir mevkii hicbir isim Osimhenden daha onemli degildi .. Cok para verdik cunku mevkiinde ondan daha kalitelisini alma ihtimalimiz 0..
Su an kalede Gunay ilerde Osimhen var
2.senaryo Kalede Ederson ilerde 1 yildir yatan İcardi ve forvet ariyoruz..
Net olarak ilk senaryo cok daha ic acici

75'in 20-25'ini kaleciye vereceğini düşünürsek kalan 50-55'e iyi bir santrafor almış olurdun. Neden hala sadece Icardi varsayıyorsun ki o senaryoda?

Ne demek LAN stoper alınmayacak!! Bari scout31 bir herif alın

Davinson - Abdülkerim - Ünyay böyle stoper rotasyonu mu olur. Kaan orta sahada çok daha iyi oraya adam almıcanız zaten onu sadece acil durumda kullanalım rotasyonda beşinci olarak. Metehan fln zaten kalmasın bir de 3 numaralı formayı almış utanmadan. Adamın tepesinin tasını attırmayın

keremin fbye transferinin iptal olmasının akabinde uğrucan galatasaray haberleri yaptırıyor menajeri, yani fbye aba altından sopa gösteriyor uğurcanı galatasaraya götürürüm keremden vazgeçmeyin gibisinden, sanırım medyadaki haberlerin nedeni bu
şu saatten sonra lig icinde hiçbir takım ugurcanı alamaz menajeri kıcını yırtsa yine alamaz ts halkını tanımamış daha o
ki lazyo baskanı göt korkusundan ligler baslamısken imkanı yok veremez
bizim barış içinde ayn şey geçerli
şu an,as oyuncuları satmak demek taraftarın sana düşman olması demek

Seneye de hemen hemen aynı miktarda Osimhen parası vericez. Teorik olarak seneye de ödeyemeyiz o 20-25m'ları...

Gecen yil totalde 70 civari bonservis odemisiz zorunlu opsiyonlarla bu yil aninda 75 osimhene harcadik mesela... Her donem icin ayri butce olusturacaklar Osimhen taksidinden bagimsiz ..
Yoksa dengeyi sarsmak istesek bence bir sekil transfer yaparlar da dengeli gitmek istemeleri normal gayet para yoktan kastim kasa tukendi manasinda degildi bu yaz icin dusunulen butcenin cogu gitti

Davinson - Abdülkerim - Ünyay böyle stoper rotasyonu mu olur. Kaan orta sahada çok daha iyi oraya adam almıcanız zaten onu sadece acil durumda kullanalım rotasyonda beşinci olarak. Metehan fln zaten kalmasın bir de 3 numaralı formayı almış utanmadan. Adamın tepesinin tasını attırmayın
Apokerimden tavır yediyse ondan vazgeçmiştir stoper işinden. Bari nelssonu falan tutsunlar, 3 kişilik stoper rotasyonu çemişgezeksporda bile yoktur. Metehanı stoperden saymıyorum hatta futbolcudan bile saymıyorum

Tahminim icardi milli aradan önce ki rize macinda yani agustos sonunda yavas yavas sahaya girer 5-10 dk falan milli aradan sonra sure 15-20dk olur. Tam hazirlanmasi ikinci milli arayi bulur ekimde yani

şu saatten sonra lig icinde hiçbir takım ugurcanı alamaz menajeri kıcını yırtsa yine alamaz ts halkını tanımamış daha o
ki lazyo baskanı göt korkusundan ligler baslamısken imkanı yok veremez
bizim barış içinde ayn şey geçerli
şu an,as oyuncuları satmak demek taraftarın sana düşman olması demek
alırız almayız için söylemedim başka bir oyun dönüyor, alacağımızı düşünmüyorum zaten

Tahminim icardi milli aradan önce ki rize macinda yani agustos sonunda yavas yavas sahaya girer 5-10 dk falan milli aradan sonra sure 15-20dk olur. Tam hazirlanmasi ikinci milli arayi bulur ekimde yani
Icardi bundan sonra form tutacak hale gelebilecekse en erken ocak gibi olur bence. Pek umudum yok benim gerçi ama bi umut bekliyorum işte

75'in 20-25'ini kaleciye vereceğini düşünürsek kalan 50-55'e iyi bir santrafor almış olurdun. Neden hala sadece Icardi varsayıyorsun ki o senaryoda?

50ye forvet de almayalim hatta 25-25 10 no ve forvete bolelim ..Daha mantikli olur ama ona ragmen yine Osimhen derim ..
Allah korusun Sakatlik bela olmazsa ne verecegi belli bir dunya yildizi varken ne katki alacagimizi bilmeyecegimiz adamlara bizim icin yuksek paralari harcamam ben..
Gecen yazdan beri kac tane 8-10 milyona adam aldik soyle iyi boyle iyi dendi gittik 20ye Sara aldik hangisi gercekten tatmin edici oynayabildi ki ? Biz cok gorduk bu senaryolari forvet diye parayi cer cop ederdik 2 yilda

Zaniolo ve nelssonu yollamazlar umarım, bunlar kimseyi alamayacak belli oldu

Opsiyonlu alınabilecek biri olabilirdi, o da Ramsdale ile Agirrezabala vardı işte. Belki zorlasak Kelleher. Kelleher ve Ramsdale PL'de kalmayı tercih ederlerdi olmazdı, ki özellikle Ramsdale soru işaretleri olan da bi kaleci. Agirrezabala mantıklıydı tek, fakat ondan daha büyük bir isim almak istedikleri açık

Stratejik bir hata yok ortada. Daha hala alabileceğimiz çok iyi kaleciler var. Bence zaten Donnarumma yahut Ederson'dan birini garanti alacağız, gerekirse dönem sonuna kadar bekleyelim nolacak ki. Ligde Günay birkaç maç idare edemeyecek mi yani?

Donnarumma hala çok düşük ihtimalli bir hayal, Ederson da bir şekilde elden kaçarsa piyasada bize göre makul fiyatlı kaleci kalmadı gibi. Son günlerde daha da yüksek fiyat çekecekler hatta. Petrovic'e veremeyiz dediğin paralara yakın bir para çıkarıp masaya vurup bir takımın kendini ispatlamış as kalecisini alamazsan sonuçta ya Günay'la kalıcan, ya çok hataya açık Uğurcan vasatına bir ton gömüp paranla rezil olucan, ya da işte bir başka çok soru işareti olan daha ucuz bir kaleci getirip iyi çıksın diye dua edicen...

Yıllardır Muslera'ya alışmış taraftar net bir kalecin olmayan yılların nasıl 1-2 kritik maçla çöpe dönebildiğini unutmuş belli ki. Leo Franco, Zapata, De Sanctic vs vs süreçleriunutulmuş galiba... Kaleci bizim gibi takımlar için çok kritiktir. Son 3 sezonda FB kalecileri bizde, düşmüş beğenilmeyen Muslera FB'de olsa son haftalara kadar yarışın sürdüğü 3 şampiyonluğun en az biri, muhtemelen ikisi yer değiştirmişti mesela...

Bu 23 yaş altı 2 oyuncu mevzusu tam scout31 şov fırsatı aslında. Hadi bulun 2 tane makul fiyatlı genç yetenek diyeceksin, iyi oyuncu bulamazlarsa bidaha konuşmayın diyeceksin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt