Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer konuşacak gram motivasyon kalmadı

Artık pek umut da ettiremiyorlar

Yakında herkes tek bir kaleci transferine fit olacak

ismi geçen mevkiler arasında bence ortasaha hepsinden önemli ,ucl maclarında yüzümüze vurulmaz umarım

Burda calismiyorum/calismak istemiyorum sapkasi takan nelsson ile arkasina bakmadan kacan sonra sicip kendine talip bulamayip geri dönen zanyolodan mi medet umacagiz?

Ikiside defolsun onlarin yerine metehan=nellson, zanyolo=ahmed var zaten kaldi ki metehanla ahmed de gitmeli. Kadroya bak 5 para etmez topcu dolu
Metehanı topçudan saymıyorum
Ahmed garip bi arkadaş

Kadroyu temizleyeyim desen yusuf, jelert, zaniolo, ahmed, metehan, cuesta, köhn, kazımcan, eyüp say say bitmiyor

Anladigim kadar bizim.kasada bes kurus para yok, onun icin bur türlü transfer olmuyor barisi satabilirlerse ertesi gün transferler olur

Bu konularda tembeliz
bizimkiler stoper bulmada iyi

marcao luyindama falan iyi buldular nelsson da iyi transferdi

bi tık gencini bulcaklar sadece rahat bulurlar

mesela bi ara kolpacıların sıktığı Rennesli bi stoper vardı Wooh diye

yine Rennes'den Fb'ye yazılan Faye diye bi sol stoper vardı

bunlar ne kadar kötü yahut pahalı olabilirler ki

direkt Apo'yu kesecek birini almak zorunda değiliz, he alsaydık iyi olurdu orası ayrı

ideali stoperi de iyi alıp Zaniolo yerine scout31 koymaktı

Ben sağ beke artık çok para harcanmasini doğru bulmuyorum zaten doğru da harciyamiyoruz daha düşük profil alıp üstüne koymasını beklemek hem maliyet hem planlama açısından en uygun yer gibi. Sugawara filan al geç abi sürekli çift hane verip kicimizin ustune oturup duruyoruz sonra Kaan'in bizi eletmesini izliyoruz.
Sugawara EPL 'ye transfer yapmadan önce çok istemiştim. Sadece 7 milyon € karşılığında transfer olmuştu

Yazilan 4 isimden de bize gram fayda gelmeyecegi o kadar acik ki ? Su Zaniolo Kutucu falan kalacagina berat lus kalsa daha iyiydi ..
Keske, cocuk bagiriyordu bende varim diye ama gel gör ki hoca korkuyor genclere sans vermeye hele ki altyapidan cikan genclere. Arda kendi aldi resmen formayi hocadan. Aslinda berat da o isigi veriyordu ama yok illa vasat elemanlara 2m+ maas verdirtecek

O bu degil de 6milyona KEPAyi nasil kacirdik akil alir gibi degil

Yönetimin yattiginin kanitidir bu. 4 aydir belli musleranin gidecegi ayni sane gibi kepayla temasa gecseydik arsenal sulanmadan alabilirdik 6milyona aahhh ahhh
Ne kaçırması yaw. Arsenal varken bize mi gelcekti

Oyuncular adımızı duyar duymaz tamam gelirim yapmıyor ki. Bir bekleyeyim ama sıcağım diyor. Bunların menajerleri de mal değil potansiyel ilgilenecek kulüpleri biliyorlar

Athekame 10m'ye Milan'a gitti
Tchatchoua 12m Wolves'e gitti

bizim oyunumuza uyabilecek bu paralara iyi sağ bekler elden kaçıyor, okan hocanın stoper/sağ bek fantezisi yüzünden sonra gidip 30mlik sağ beklere kiralama teklif edicez, çok yanlış yönetiliyor kulüp

Tabi herkesin görüşüne saygi duyarim ama benim icin Osimhenin onemini soyle izah edeyim.. Gecen yil İcardi saglam olsa Osimhen olmasa biz sampiyon olamazdik bu adam takim bir halt oynamazken kendi kendine cok mac aldi

Yani o dediğin de tartışılır ama tabi kesin de konuşamam ama yani Osimhen yerine Icardi olsa sanki farklı bir oyun oynamaya çalışırdık gibi. O yüzden fikir yürütmesi zor. Ama dedim zaten ligde yaratıyor Osimhen tek başına farkı. Avrupa'da öyle ekstrem bir fark yaratamadığını geçen sene de gördük. Eee şimdi bir Sane, bir Lemina ekledik ve daha üst düzey bir Avrupa serüvenine giriyoruz. Kaleyi gerçekten sağlama alamazsak çok sıkıntılı geçer o serüven...

Sol stoper alınmayacaksa çok çok iyi bir sağ bek almak gerekiyor

bizimkiler stoper bulmada iyi

marcao luyindama falan iyi buldular nelsson da iyi transferdi

bi tık gencini bulcaklar sadece rahat bulurlar

mesela bi ara kolpacıların sıktığı Rennesli bi stoper vardı Wooh diye

yine Rennes'den Fb'ye yazılan Faye diye bi sol stoper vardı

bunlar ne kadar kötü yahut pahalı olabilirler ki

direkt Apo'yu kesecek birini almak zorunda değiliz, he alsaydık iyi olurdu orası ayrı

ideali stoperi de iyi alıp Zaniolo yerine scout31 koymaktı
yarek'i alacaktik. 2 yildir soyluyoruz. psv'ye gitti ilk macinda 1 gol 1 asist yapti.

Ne kaçırması yaw. Arsenal varken bize mi gelcekti

Oyuncular adımızı duyar duymaz tamam gelirim yapmıyor ki. Bir bekleyeyim ama sıcağım diyor. Bunların menajerleri de mal değil potansiyel ilgilenecek kulüpleri biliyorlar
Yazdigimi okudunmu? Arsenal sulanmadan yazmisim. Sane arsenal varken bizi secmedimi?

hoca sezon bittiginde hanımların magazin programlarında konusurken mertens ve nando gitti yerlerını doldurmalıyız diyordu oradan buraya mertens bölgesini unuttu

Mesela Berat Luş için konulan oynama garantisi ne kadar sağlam

Herif 11 başladı iyi oynadı hocası tahammül edemeyip çıkardı mal herifin teki olduğu için

Berat Luş bence günü gelince Barış yerine koyabileceğimiz tek yerli, gurbetçiler haricinde

Barış ile benzer profil diye demiyorum kalite açısından

napoli Lang ı 25 milyona almış ,bazı camışlarda kereme 25 küsur veriyordu neredeyse ,napoli ucuza kapatmış

Stoper alınmıyorsa ya nasılsa gol yemez diye donnarummayı bağladık ya da gelirse ederson hem stoper hem kaleci oynayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt