- 29 Ocak 2024
- 1.717
- 1.054
- 473
Sol stoper istemekten feragat ettikSol stoper alınmayacaksa çok çok iyi bir sağ bek almak gerekiyor
Yakında sağ bek'ten de feragat ederiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sol stoper istemekten feragat ettikSol stoper alınmayacaksa çok çok iyi bir sağ bek almak gerekiyor
Ya tamam da sen Kepa'ya teklif götürücen Arsenal sulanmadan gibi bi durum yokYazdigimi okudunmu? Arsenal sulanmadan yazmisim. Sane arsenal varken bizi secmedimi?
Mesela Berat Luş için konulan oynama garantisi ne kadar sağlam
Herif 11 başladı iyi oynadı hocası tahammül edemeyip çıkardı mal herifin teki olduğu için
Berat Luş bence günü gelince Barış yerine koyabileceğimiz tek yerli, gurbetçiler haricinde
Barış ile benzer profil diye demiyorum kalite açısından
Hic sanmiyorum, resmen yatmislar 4 ayda 1 kaleci alamamizdan belliYa tamam da sen Kepa'ya teklif götürücen Arsenal sulanmadan gibi bi durum yok
Zaten biz piyasadaki her kaleciye bi naber gelir misin çekmişizdir Muslera'nın gideceğinin anlaşıldığı gün
Hepsinin şartları ne öğrenilmiştir yani ama bunu tek yapan da biz olmuyoz başka kulüpler de yapıyor
Galatasaray da o kadar çekici bir kulüp olmadığı için Haziran başında X bir herif de başka teklifleri görmeden tamam demiyor
Kepa'nın öncelikleri Sane'den farklıymış demek ki. Londra'da kalmayı tercih ediyor olabilir örneğin
twitterda ki böyle herifler yüzünden topçular hep yanlış biliniyor
herifin şu golü attığı maçta direkt stoper oynadığını bile bilmiyodur mesala bu videoyu yayan tutupta bu herifi 4 lünün sağ beki oynattığında yine herkes hocaya sövecek ha hoca istiyorsa şayet sövülmeyi de hakediyordur ne yazık ki
5-1 lik maçta 1 golü 1 güzel asisti 1 de direkt yedirdiği gol var ne tür bir dengesiz herif olduğunu anlamak için yeterli bir done gibi
ağrı falan olduğunu sanmıyom heisSinir oldum o gün. Herkes iyi oynuyor falan yazınca 2. yarı açtım maçı, bakıyorum hangisi Berat Luş diye, eh çok iyi tanımıyoruz da uzaktan tipini falan. Bir de kanatta değil 10 numara oynuyor falan görünüyordu Mackolik'te... 5dk falan geçti bir türlü anlayamadım hangisi, ortada mı sola mı geçti, yoksa sağa mı geçti falan diye bakıp duruyorum... En son spiker bir oyuncu için 2. yarıda giren oyuncu falan deyince hass... deyip baktım çıkmış bizimki... İnşallah ağrı hissetti falan diye veya kondüsyonu şimdilik yetersizdi diye çıkarmıştır...
öyle olsa Osimhen ve Sane süreçleri bu şekilde sonlanmazdıHic sanmiyorum, resmen yatmislar 4 ayda 1 kaleci alamamizdan belli
Pokemon vardi fare olan bana onu animsatti ismi renktasAndrei Ratiu nası oyuncu??
Bence azize doğru söyledi febede para yok galiba ciddenBence Kerem olayı sanki kasıtlı yapılıyor fb vazgeçti diyip GS taraftarını kışkırtıp alamadılar yapacaklar birkaç gün sonra fb alacak bak nasıl da aldık demek için olabilir
Çok saçmaBence Kerem olayı sanki kasıtlı yapılıyor fb vazgeçti diyip GS taraftarını kışkırtıp alamadılar yapacaklar birkaç gün sonra fb alacak bak nasıl da aldık demek için olabilir