Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazdigimi okudunmu? Arsenal sulanmadan yazmisim. Sane arsenal varken bizi secmedimi?
Ya tamam da sen Kepa'ya teklif götürücen Arsenal sulanmadan gibi bi durum yok

Zaten biz piyasadaki her kaleciye bi naber gelir misin çekmişizdir Muslera'nın gideceğinin anlaşıldığı gün

Hepsinin şartları ne öğrenilmiştir yani ama bunu tek yapan da biz olmuyoz başka kulüpler de yapıyor

Galatasaray da o kadar çekici bir kulüp olmadığı için Haziran başında X bir herif de başka teklifleri görmeden tamam demiyor

Kepa'nın öncelikleri Sane'den farklıymış demek ki. Londra'da kalmayı tercih ediyor olabilir örneğin

Günay
Arda Kaan Abdülkerim Eren
Metehan Torreira Berkan
Yunus Osimhen Barış

okan hocanın hayalindeki Galatasaray

Mesela Berat Luş için konulan oynama garantisi ne kadar sağlam

Herif 11 başladı iyi oynadı hocası tahammül edemeyip çıkardı mal herifin teki olduğu için

Berat Luş bence günü gelince Barış yerine koyabileceğimiz tek yerli, gurbetçiler haricinde

Barış ile benzer profil diye demiyorum kalite açısından

Sinir oldum o gün. Herkes iyi oynuyor falan yazınca 2. yarı açtım maçı, bakıyorum hangisi Berat Luş diye, eh çok iyi tanımıyoruz da uzaktan tipini falan. Bir de kanatta değil 10 numara oynuyor falan görünüyordu Mackolik'te... 5dk falan geçti bir türlü anlayamadım hangisi, ortada mı sola mı geçti, yoksa sağa mı geçti falan diye bakıp duruyorum... En son spiker bir oyuncu için 2. yarıda giren oyuncu falan deyince hass... deyip baktım çıkmış bizimki... İnşallah ağrı hissetti falan diye veya kondüsyonu şimdilik yetersizdi diye çıkarmıştır...

Transfer kazanının içinde yavaş yavaş farkına varmadan haşlanmaya bekleyen kurbağalara döndük

Bugün stoper istemekten vazgeçtik

Yarın sağ bek nasıl olsa sallai var idare ederize geliriz

Sonrasında belki de kaleci olarak günay da karar kılarız

Böyle böyle uyutulacağız, bi 20 gün daha

Ya tamam da sen Kepa'ya teklif götürücen Arsenal sulanmadan gibi bi durum yok

Zaten biz piyasadaki her kaleciye bi naber gelir misin çekmişizdir Muslera'nın gideceğinin anlaşıldığı gün

Hepsinin şartları ne öğrenilmiştir yani ama bunu tek yapan da biz olmuyoz başka kulüpler de yapıyor

Galatasaray da o kadar çekici bir kulüp olmadığı için Haziran başında X bir herif de başka teklifleri görmeden tamam demiyor

Kepa'nın öncelikleri Sane'den farklıymış demek ki. Londra'da kalmayı tercih ediyor olabilir örneğin
Hic sanmiyorum, resmen yatmislar 4 ayda 1 kaleci alamamizdan belli

-
twitterda ki böyle herifler yüzünden topçular hep yanlış biliniyor
herifin şu golü attığı maçta direkt stoper oynadığını bile bilmiyodur mesala bu videoyu yayan tutupta bu herifi 4 lünün sağ beki oynattığında yine herkes hocaya sövecek ha hoca istiyorsa şayet sövülmeyi de hakediyordur ne yazık ki
5-1 lik maçta 1 golü 1 güzel asisti 1 de direkt yedirdiği gol var ne tür bir dengesiz herif olduğunu anlamak için yeterli bir done gibi

Adam torinoda sağbek oynuyordu zaten yav burada stopere geçirdiler

Sinir oldum o gün. Herkes iyi oynuyor falan yazınca 2. yarı açtım maçı, bakıyorum hangisi Berat Luş diye, eh çok iyi tanımıyoruz da uzaktan tipini falan. Bir de kanatta değil 10 numara oynuyor falan görünüyordu Mackolik'te... 5dk falan geçti bir türlü anlayamadım hangisi, ortada mı sola mı geçti, yoksa sağa mı geçti falan diye bakıp duruyorum... En son spiker bir oyuncu için 2. yarıda giren oyuncu falan deyince hass... deyip baktım çıkmış bizimki... İnşallah ağrı hissetti falan diye veya kondüsyonu şimdilik yetersizdi diye çıkarmıştır...
ağrı falan olduğunu sanmıyom heis
eroksporun hocası puştun teki
genel olarak bu topçu kiralayan anadolu ekipleri kiraladıkları topçulara gereken değeri göstermiyor
bir iki maç sahaya atıyor sonra aman neyse diyip oynatmıyor
Hic sanmiyorum, resmen yatmislar 4 ayda 1 kaleci alamamizdan belli
öyle olsa Osimhen ve Sane süreçleri bu şekilde sonlanmazdı
biraz itimat edelim yöneticilerimize
Donnarumma düğümünün beklendiği çok açık

Hocanın stoper istemediğini düşünmüyorum bu beceriksizler alamayacak o da mecbur yükü kendi üstüne alıyor koruma babında 2 aydır çıktığı her programda atletik oyuncu ve oyuncular ihtiyacından yakınan uzatılan her mikrofona isteklerini söyleyen bir adam kalkıp 10 gün kala ben stoper istemiyorum demez.

Bizim kolpacilardan duyum bile yoksa yönetim ya çok gizli çalışıyor ki imkansız yada Tipik Dursun Özbek yönetimi gibi hiç birsey yapmıyorlar. Insallah gizli çalışıyorlardır.illa.t4qnsfer yapmaları için taraftar yangın mı yapmak zorunda arkadaş

Bence Kerem olayı sanki kasıtlı yapılıyor fb vazgeçti diyip GS taraftarını kışkırtıp alamadılar yapacaklar birkaç gün sonra fb alacak bak nasıl da aldık demek için olabilir

Okan hocaya saygım var fakat yerli transferindeki pasif tutumu cok rahatsiz edici ,ülke içi veya avrupada kaliteli yerli oyunculara varken bile aldırmadı,oguz fırsatı ve barışın benzeri eren dinkci 5milyondu ama aldırmadı, oyunculardan mükemmel verim alıyor ama yerli oyuncu olmasada olur gibi bir kafası var sanki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt