Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan stoper/sağbek/kaleci eksik diye yönetime sövecem aklıma Sane+Osimhen geliyor. Bug da kaldım resmen ya.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

JUANLU da bi yere gitmemiş henüz

Sağ bekte rotayı İspanya'ya kıralım

Favori Ratiu Plase Juanlu diyelim

Kerem olayini bizim taraftar fenerlilerden daha fazla konustu ,akli olan hiçbir hoca ve takım kereme 25 kusur milyon vermez ,napoli 25 milyona safiyetenek Lang i alıyor

Bu konuda biraz duygusal takılıyoruz bence halim hocam 10 milyona gittiğinde kıyamet kopmuştu vay bu fiyata gider mi diye, biz de olsa şuan 40 50 falan diyor olurduk ki keremin avrupa ve lig karnesi barıştan daha iyiydi, potansiyel olarak olmayabilir. Kerem bence şuan tam 20 25 milyonluk topçu istediği kadar karaktersiz olsun benfica'da da kötü top oynamadı aslında.

Hocanın stoper istemediğini düşünmüyorum bu beceriksizler alamayacak o da mecbur yükü kendi üstüne alıyor koruma babında 2 aydır çıktığı her programda atletik oyuncu ve oyuncular ihtiyacından yakınan uzatılan her mikrofona isteklerini söyleyen bir adam kalkıp 10 gün kala ben stoper istemiyorum demez.

Stoper istemiyorum diyemez çünkü geçen sene istedi Cuesta'yı aldık, beğenmedik geri gönderiyoruz. Geçen sene stoper istediği günlere geri döndük demektir. Üstelik geçen sene EL'deydik bu sene CL'deyiz.

Stoper istemiyorum diyemez çünkü geçen sene istedi Cuesta'yı aldık, beğenmedik geri gönderiyoruz. Geçen sene stoper istediği günlere geri döndük demektir. Üstelik geçen sene EL'deydik bu sene CL'deyiz.
apo'yu yedeğe düşürürse takım içi dengelerin bozulacağından çekiniyor olabilir mi ?

Bu konuda biraz duygusal takılıyoruz bence halim hocam 10 milyona gittiğinde kıyamet kopmuştu vay bu fiyata gider mi diye, biz de olsa şuan 40 50 falan diyor olurduk ki keremin avrupa ve lig karnesi barıştan daha iyiydi, potansiyel olarak olmayabilir. Kerem bence şuan tam 20 25 milyonluk topçu istediği kadar karaktersiz olsun benfica da da kötü top oynamadı aslında.
Bizim aptal takimlar sadece skora bakıyor ama avrupa takımları ozellikle elit takimlar okadar cok şeye bakıyor ki ,skor belki sonlarda geliyor
Benfica orkun ve keremi 25lerde turklerden başkasına çakamaz, kerem 2 3 yıl orada kalır kendini gelistirirse o ayri konu
Dedigm gibi sadece basit örnek Lang saf yetenek adam 25e almış napoli ve adamın tavanı cok daha yuksek

Bizim turklerde kazık yemeyi cok sevdiği icin portekizlilerde kazık sokmanın piri oldugu icin hep diplerinde dolasiyorlar

apo'yu yedeğe düşürürse takım içi dengelerin bozulacağından çekiniyor olabilir mi ?

Sadece Apo rotasyon oyuncusuna dönüştü diye takım içi dengeler anında bozuluyorsa başlarım öyle takım içi dengelere söylemesi ayıp. Sen alırsın bu sene stoperini, rotasyonda tutarsın Apo'yu, Arda Ünyay da çıkışını sürdürürse ve Apo mutsuzsa gelecek yaz satarsın. Ozan Kabak'ı falan yoklarsın. Elbette as oyuncusundan rotasyon oyuncusuna dönüşmek Apo'nun biraz canını sıkacak ama o kadar da olacak yani. Yönetebilmesi lazım o kadarını. 1 sezon bile yönetemiyorsa ya Apo çok toksik bir karakter demektir ya Okan sandığımız kadar becerikli değil bu konuda demektir.

ağrı falan olduğunu sanmıyom heis
eroksporun hocası puştun teki
genel olarak bu topçu kiralayan anadolu ekipleri kiraladıkları topçulara gereken değeri göstermiyor
bir iki maç sahaya atıyor sonra aman neyse diyip oynatmıyor

öyle olsa Osimhen ve Sane süreçleri bu şekilde sonlanmazdı
biraz itimat edelim yöneticilerimize
Donnarumma düğümünün beklendiği çok açık
Yav osimhen kendi kendini bize transfer etti ne sureciymis. Eh saneyide devre arasindan baslamisiz iletisime 6 ay surmus yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt