Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.429
- 21.309
- 2.098
Gelen giden var mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ufa reis o kadar iyi bir stoperdi ki bu semih denen adamı.stoper sandikSemih salağı neyin el kolunu yapıyon şu gol olsa 50 kere sökülüp takılırdın
arsenal'den vukuatları yuzunden sutladılar diye hatırlıyorum. benim sevdigim bir herifti. daha iyi penaltı atan kimseyi gormedim.
Sezon ortasında ateş hattına sakatım deyip tatile çıkmasın kafi.İcardi'den bu sene fit olup gol atması dışında en büyük beklentim Muslera ve Mertens'siz kalan takıma saha dışı ve saha içi (yedek kulübesindeyken dahi) kendini değil, tamamen takımı düşünerek dibine kadar kaptanlık yapması. Umarım bunu doğru düzgün yapar.
Gs haric tum takimlari yorumluyon kanks yavBu arada Lig'de Fb - Beşiktaş - Ts ve Başakşehir'in forvetleri de güzel..
Bizim forvetleri bunlarla kıyaslarsak ayıp olur bence dayım yavGs haric tum takimlari yorumluyon kanks yav![]()
Sezon ortasında ateş hattına sakatım deyip tatile çıkmasın kafi.
1 sezondur onu bekliyor taraftar, gece gündüz çalışmalı.
Genel olarak dedim kanksBizim forvetleri bunlarla kıyaslarsak ayıp olur bence dayım yav![]()
Mevzu çalışmak, o gelişim hissedilirse kimse bir şey demez.Hasan Şaş'ı izledim, sakatlığıyla ilgili yorum yaptı, hatırladığım kadarıyla aktarayım;
"İcardi'nin yaşadığı sakatlığın aynısını yaşadım, o sakatlıktan dönüp toparlayana kadar 1.5 senem geçti. İcardi zaten kıvrak, süratli bir oyuncu değildi. 6-7 aydır futbol oynamamış. Küçük küçük sahaya çıkacak çok uzun süre. Herkes çift forvet konuşuyor ama bunun olması önümüzdeki 3-5 aydan önce mümkün değil, olmaz. O dizler bunu taşıyamaz."
Semih leş gibi heriftiKalbi duranlar ;
oyuncu profili nasıldır?
son sezonunda 3000 dk oynamış, takımının as sağ beki, sakatlık sorunu hiç olmamış bir herif. 1.80. fiziği falan da iyi. kağıt üzerinde iyi duruyor gibi.
biyonik adam linderoth'u hatırladım birdenHiç sakatlanmamışsa, biz alırken o da kötü... "Tam bozulmalık istatistik" devreye giriyor bizde sakatlık konusunda. İrili ufaklı makul oranda sakatlanmış olması daha iyi![]()