Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bu herifin bir şekilde fenere gideceğini düşünüyorum @Veli Baltacı
ben de. kendi "solo il gala" hikayelerini yazmaya çalışıyorlar sanki. kerem'in sırtındaki fb aleyhine olan tonlarca bagajı temizlemek için ısmarlama haberlere benziyor. "benfica'ya direndi, 7 m euro indirtti, 1 senelik maaşını bedavaya getirdi" vs vs gibi bir şey bekliyorum ben.

yapmacık, taklitçi, iğrenç kulüp ya. :d

oyuncu profili nasıldır?

son sezonunda 3000 dk oynamış, takımının as sağ beki, sakatlık sorunu hiç olmamış bir herif. 1.80. fiziği falan da iyi. kağıt üzerinde iyi duruyor gibi.
Tempolu, gidip gelen fiziki güçlü bir bek diye biliyorum ben. Bizim oyuna uygun bir oyuncu gibi sanki ama Singo ve Boey kalitesinde değil.

Fatihocam geri gelse keşke de kaleciden pasla çıkmaya çalışırken her maç gol yesek 🥰

Tansel gibi bir şeyleri biliyor roleplayi yapabilen adam görmedim

Hala Fatih Terim deniliyor ya. Ya bırakın bu işleri,

FT hocamız canımız ciğerimiz çok sağolsun bize muazzam mutluluklar yaşattı ama her şeyin bir sonu var.

Biraz da elinizdekinin kıymetini bilin ya.

oyuncu profili nasıldır?

son sezonunda 3000 dk oynamış, takımının as sağ beki, sakatlık sorunu hiç olmamış bir herif. 1.80. fiziği falan da iyi. kağıt üzerinde iyi duruyor gibi.
gecen sene bjk macında iyiydi.
gelmis gecmis en iyi penaltici olabilir.
eskiden ofansif orta sahaydı.
annesini dovdugu icin haberlere cıkmıstı.

kontra atak savunma meziyeti de varsa, direkt yarın gelsin başlasın diyelim o zaman.
Kontra atak hızlı olduğu içinde savunur savunmasına ama tam hatırlayamadığım bir şey hamlelerinde bir kazmalık yada zamanlama hatası var mıydı orada bir şüphedeyim. Maliyetine bakar tamamen.

ben de. kendi "solo il gala" hikayelerini yazmaya çalışıyorlar sanki. kerem'in sırtındaki fb aleyhine olan tonlarca bagajı temizlemek için ısmarlama haberlere benziyor. "benfica'ya direndi, 7 m euro indirtti, 1 senelik maaşını bedavaya getirdi" vs vs gibi bir şey bekliyorum ben.

yapmacık, taklitçi, iğrenç kulüp ya. :d

Ben kendilerini stand up gibi izliyorum. Gs'ye özenip koreografi yapmaya çalışmaları, Attack Fener yazısının düşmesi, Atatürk Stadı koyacağız diyip Chobani yapmaları, Aşkın Olayım çakması Beni Sev şarkısı komedisi, Osimhenin önünde çok çocuk var diye 50 tane veledi topçuların önüne koymaları, Avrupa Yellowu konuşuyor demeci ve Yellowu ciddi toplantılara giderken bile yanında götüren başkanı, 30 bin kişiyi ligden çekileceğiz diye çeşitli şehirlerden İstanbul'a getirtip sonra hiçbir aksiyon almadan geri göndermesi, maça u17 ile çıkıp maçı bırakacaklarken 1. dakikada gol yemeleri, taraftarının her sezon başı vurup kıracağız derken ve sene boyu kollanıp sonra GS kollanıyor algısı yapıp Mayısta kerkenez gibi mağaralarına saklanmaları vs vs örnekler çoğaltılabilir, çok eğlenceli bir kulüp. Ben feneri izlerken eğlenme, acıma, tiksinme karışımı duygular yaşıyorum

Yav logosu maydonoz daha ötesi var mı :asd:

Niles haberi çıkmış bu arada yavaş yavaş bu sona doğru gidiyoruz, transferin son günleri 1-2 tane böyle menajer itelemesi ile gönderdiğimiz çöplerin yerine yenilerini katacağız. Transferde ufacık plan program yok kalecin gidiyor 2 aydır yerini dolduramıyorsun, 2 tane orta saha gönderdin bir tane bile yerine oyuncu getiremedin, hafif siklet Jelert hariç sağ bek orijinli oyuncu yok kadroda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt