Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kura şansı ve kiminle evinde oynayacağın önemli. Gsc'ye kalsa PSG, Madrid, Barca ile evde oynayalım.
1. torba Barca ve Sporting olsa Barca deplasman Sporting evinde = 3 puan
Tam tersi olsa %90 2 mağlubiyet
2. torba Real deplasman Dortmund içeride = %51 3 puan
4. torbadan Newcastle filan gelmemeli.
örnek verdiğin için senin belirttiğin takımlar üzerinden bir yorum yapayım. ben dortmund, sporting gibi takımları da içerde yenebileceğimizi pek sanmıyorum.
o maçlarda rakipler favori olur.
bizim iş epey zor.
çok güç farkı var.

Bizde çok fena bir ortasaha kıtlığı var. Geçen sezon bile yedeklere kaliteli takviye lazım derken sayısal olarak da iyice azaldık.
3.5 adam var şuan. Net iki oyuncu lazım, bir tane +2 kontenjanından diğeri de İlkay mesela

oyun cok önemli ligteki gibi önde basayım olayıyla cıkamazsın lakin geniş ve kaliteli kadroda şart

hızlıda ucl takımların kadrolara bakayım dedim 3 4 takım harici dengimiz yok hepsi 3-4 level bizden daha geniş kadroları hatta ürkütücü fazlasıyla
Villareal, Marseille, Bilbao, Frankfurt, Monaco, Olympiacos, Saint Gilloise, PSV, Ajax, Slavia Prague, Bodo, Celtic, Club Brugge, Kizilyildiz, Copenhag, Ferencvaros

Bunlar bizle ya denk ya da kagit ustunde daha gucsuz takimlar. Sampiyonlar Ligi cok baska tabii ki, belli olmaz da 3-4 takim harici dengimiz yok demen cok ilginc olmus :)

3.5 adam var şuan. Net iki oyuncu lazım, bir tane +2 kontenjanından diğeri de İlkay mesela
Okan hocanın ortasahaya bakış açısı beni tedirgin ediyor. Lemina ile birlikte kesici 6 numara meselesini zor kabul etti, şuan oraya yapılması gereken takviyelere pek önem verilmiyor gibi görünüyor

Zoktay'a bak derim birde :asd:
George Costanza Flirt GIF

Eyüp hadi neyse, ziraat anca süre buluyor ama Demirbay yine fena süre almadı. Onun yerine birini almak lazım ama bu belki CL listesine değil lig için fırsat olarak düşünülüyordur.

Elde kalmasın da Cuesta.

Vasco başkanı çok istiyormuş. Ne gördüyse artık.
Reddedilen teklif Moskova'nın tekliftir herhalde. Vasco ile zaten anlaşılmıştı sanırım Moskova tamamına 6 milyona yakın para veriyormuş diğerinde %40 satıştan pay da var. Bu gün yarın çözülür herhalde. Ya Moskova tamamı için parayı arttırır yada Vasco Cuesta'ya 200 bin falan maaşı arttırır bir şekilde çözülür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt