- 12 Haziran 2015
- 36.380
- 32.035
- 2.693
Bu arada şaka değil, daha evvel yine bu attığın twit paylasımından dinledim ilk kez Manifest'i, beğendim sonraFingersnap dinliyorum üç gündür

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada şaka değil, daha evvel yine bu attığın twit paylasımından dinledim ilk kez Manifest'i, beğendim sonraFingersnap dinliyorum üç gündür

İcardi'yi de uzattık sanırım
Bu nerden çıktı ek bir bilgi mi var?Belki Lemina uzattı?
örnek verdiğin için senin belirttiğin takımlar üzerinden bir yorum yapayım. ben dortmund, sporting gibi takımları da içerde yenebileceğimizi pek sanmıyorum.kura şansı ve kiminle evinde oynayacağın önemli. Gsc'ye kalsa PSG, Madrid, Barca ile evde oynayalım.
1. torba Barca ve Sporting olsa Barca deplasman Sporting evinde = 3 puan
Tam tersi olsa %90 2 mağlubiyet
2. torba Real deplasman Dortmund içeride = %51 3 puan
4. torbadan Newcastle filan gelmemeli.
Uzatmadan bahsediyor bariz. İki uzatma sonuna emoji atıp satış yaptılar ondan demez1 resmi açıklama daha demek Eyüp Aydın'ın gidişini mi diyordur yoksa Cuesta yada Nelsson'un gidişi mi?
3.5 adam var şuan. Net iki oyuncu lazım, bir tane +2 kontenjanından diğeri de İlkay meselaBizde çok fena bir ortasaha kıtlığı var. Geçen sezon bile yedeklere kaliteli takviye lazım derken sayısal olarak da iyice azaldık.
Cuesta’ya gelen teklifi reddetmişiz. Kucağa aldık bu iki salak takımı herhald
Villareal, Marseille, Bilbao, Frankfurt, Monaco, Olympiacos, Saint Gilloise, PSV, Ajax, Slavia Prague, Bodo, Celtic, Club Brugge, Kizilyildiz, Copenhag, Ferencvarosoyun cok önemli ligteki gibi önde basayım olayıyla cıkamazsın lakin geniş ve kaliteli kadroda şart
hızlıda ucl takımların kadrolara bakayım dedim 3 4 takım harici dengimiz yok hepsi 3-4 level bizden daha geniş kadroları hatta ürkütücü fazlasıyla
Okan hocanın ortasahaya bakış açısı beni tedirgin ediyor. Lemina ile birlikte kesici 6 numara meselesini zor kabul etti, şuan oraya yapılması gereken takviyelere pek önem verilmiyor gibi görünüyor3.5 adam var şuan. Net iki oyuncu lazım, bir tane +2 kontenjanından diğeri de İlkay mesela
Zoktay'a bak derim birdeBu arada şaka değil, daha evvel yine bu attığın twit paylasımından dinledim ilk kez Manifest'i, beğendim sonra![]()
![]()

Zoktay'a bak derim birde![]()
Afiyet olsun neefZeytinli?
Şaka şaka.
Şuan yemeğimi yiyorum daha maç saati birşey yemem.
Iyyyyy, Blackpink de dinlersin sen simdiBu arada şaka değil, daha evvel yine bu attığın twit paylasımından dinledim ilk kez Manifest'i, beğendim sonra![]()
![]()
Reddedilen teklif Moskova'nın tekliftir herhalde. Vasco ile zaten anlaşılmıştı sanırım Moskova tamamına 6 milyona yakın para veriyormuş diğerinde %40 satıştan pay da var. Bu gün yarın çözülür herhalde. Ya Moskova tamamı için parayı arttırır yada Vasco Cuesta'ya 200 bin falan maaşı arttırır bir şekilde çözülür.Elde kalmasın da Cuesta.
Vasco başkanı çok istiyormuş. Ne gördüyse artık.
Iyyyyy, Blackpink de dinlersin sen simdi![]()