Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kura iṣinde ustume tanimam. Tekte en lokum kurayi cektim ve zirvede biraktim

Screenshot_20250731_100937_Samsung Internet.webp

btw, yine arial ile çıkacağız. İğrenç bir font muht en kötü devre arasına kadar da arial olacak. Püh. Stoklar hızlı bitse de kurtulsak şu fonttan.

Ya, stok ne alaka ya? Oyuncular maçta yeni font giysin. Store'da eski font satılsın, neden olmasın bu yani? Oyuncular için mi stok yaptık biz?

Orkun 30
Abraham 15
Ndidi 10
55 milyon şimdiden.
Adamlar Sancho + Kerem ile ilgileniyor. Minimum 25 milyon.
+ Sağ bek ve Sağ kanat da arıyorlar.
Sence ne kadar bütçeleri vardır?

Abraham zorunlu opsiyon degil diye biliyorum..
Ayrica bjk 2 kanat falan almaz ..Transfer donemi bitince konusalim tekrar kim ne kadar harcayacak gorelim

Bjk para harcamıyordu kısmın yanlış. Transferde gelir- giderde Bjk geçmiş senelerde bizden ve Fb'den de fazla harcamış olabilir.

Hangi gecmisten bahsediyorsun ? Son 3 sezon bahsettigimiz fb ve biz maas dahil akil disi para harciyoruz..
Bjk ne harcadi Allah askina yaw sirf bizim verdigimiz maaslara baksak bjk eyupspor gibi kaliyor

Hangi gecmisten bahsediyorsun ? Son 3 sezon bahsettigimiz fb ve biz maas dahil akil disi para harciyoruz..
Bjk ne harcadi Allah askina yaw sirf bizim verdigimiz maaslara baksak bjk eyupspor gibi kaliyor
Sen Bjk'nin harcadığı paraların hiç farkında değilsin. Bu seneyi dışarda bırakalım son 3 senenin alış- satış farkında Bjk hem biz hem Fb'den daha çok harcamıştır.

örnek verdiğin için senin belirttiğin takımlar üzerinden bir yorum yapayım. ben dortmund, sporting gibi takımları da içerde yenebileceğimizi pek sanmıyorum.
o maçlarda rakipler favori olur.
bizim iş epey zor.
çok güç farkı var.
Dortmund Galatasaray
Galatasaray PSG
Veya
Galatasaray Dortmund
PSG Galatasaray
Sence hangi fikstür ile 1 veya 3 puan alabiliriz?
Bu arada büyük ihtimalle haklısın ama anlatmak istediğim hangi fikstür daha iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt