- 3 Haziran 2015
- 57.137
- 66.318
- 4.143
Dursun De Laurentiis Vasco da Gama‘dan teminat istemiş

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

al yeni kalecimiz
Bayagi oynatmak icin aliyorlarsa kirayalim win win olurSamsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: "Eyüp Aydın için Dursun Özbek ve Abdullah Kavukcu ile bugün görüşme yaptık. Sözlü olarak el sıkıştık. Bugün yetiştireceğiz, UEFA listesine yazacağız."
btw, yine arial ile çıkacağız. İğrenç bir font muht en kötü devre arasına kadar da arial olacak. Püh. Stoklar hızlı bitse de kurtulsak şu fonttan.
Orkun 30
Abraham 15
Ndidi 10
55 milyon şimdiden.
Adamlar Sancho + Kerem ile ilgileniyor. Minimum 25 milyon.
+ Sağ bek ve Sağ kanat da arıyorlar.
Sence ne kadar bütçeleri vardır?
Zorunlu 4 sene kontrat imzaladilarAbraham zorunlu opsiyon degil diye biliyorum..
Ayrica bjk 2 kanat falan almaz ..Transfer donemi bitince konusalim tekrar kim ne kadar harcayacak gorelim
Bjk para harcamıyordu kısmın yanlış. Transferde gelir- giderde Bjk geçmiş senelerde bizden ve Fb'den de fazla harcamış olabilir.
Orkun 0+25Orkun 30
Abraham 15
Ndidi 10
55 milyon şimdiden.
Adamlar Sancho + Kerem ile ilgileniyor. Minimum 25 milyon.
+ Sağ bek ve Sağ kanat da arıyorlar.
Sence ne kadar bütçeleri vardır?
ya yeter artık kimi istesem başkası alıyor çıldırıcam
Sadece tahminBu nerden çıktı ek bir bilgi mi var?
Sen Bjk'nin harcadığı paraların hiç farkında değilsin. Bu seneyi dışarda bırakalım son 3 senenin alış- satış farkında Bjk hem biz hem Fb'den daha çok harcamıştır.Hangi gecmisten bahsediyorsun ? Son 3 sezon bahsettigimiz fb ve biz maas dahil akil disi para harciyoruz..
Bjk ne harcadi Allah askina yaw sirf bizim verdigimiz maaslara baksak bjk eyupspor gibi kaliyor
Jurasek-0+8Orkun 0+25
Abraham 2+13
Ndidi 8
Bu sene için 10
Seneye 38
Doğru. Ama kaynağı sorma atamam.

Dortmund Galatasarayörnek verdiğin için senin belirttiğin takımlar üzerinden bir yorum yapayım. ben dortmund, sporting gibi takımları da içerde yenebileceğimizi pek sanmıyorum.
o maçlarda rakipler favori olur.
bizim iş epey zor.
çok güç farkı var.