Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tüm Futbolcular Galatasaraya gelmek istiyor dediği yerde
ayvayı yediğimizi anlamıştım

en kıl olduğun cümle

C ve B sınıfı topçu gelmek ister gsye onda birşey yok

ama A sınfı topçular niye Türk ligine gitsin

ha A sınfı topçu peşinden koşmamız hoşuma gidiyor ve doğru olan ams yalan söylemeye gerek yok

de ki a sınıfı topçu peşindeyiz onun için kimseyi alamıyoruz

çok topçudan ret yiyoruz normal olanıda bu zaten

yok onlar 13 diyor biz max 10 veriyoruz fln yalan dolan

o şovu yapmak için havada karada o arada ki 3 milyonu verirler

tüm futbolcuların son opsiyonu türk ligi
Benim aklimdaki secimde " istedigimiz futbolcuyu aliriz" demeci...

Helal olsun diyecek asla halim yok bu yonetime hala, tek tebrik 75 M +maas butce riskini almis olmalari - ki osimhen sayesinde oldu o transfer, yonetim sadece para ayarladi.

En iyi Sane su ana kadar ki fenerin teklifinden aza halletmis olman erkenden. Subattan yurttugun surec vs imis, bunun yarattigi beklenti cok yuksek oldu. Asla devami getirilemedi

Ve +1 isim var kadroda hala gecen seneye gore. Felaket.

Okan hoca daha 10 gün önce Avrupa icin her bölgede en az 2 iyi oyuncumuz olmalı diye ama söylediğinden cok geri kaldık

Anlasildi bu yönetim yine ayni hatayi yapip son gün kazik transfer pesinde. Ne kadar sorunlu takiminda istenmeyen adam.varsa onlarin pesine düsecekler. Onlardan iki üc tane alip sözde transferi ucuza kapatma derdindeler.

Dünyada kim bilir kac bin aktif futbolcu var ulan ne ise yararsiniz arastirinsana bunlardan genc ve iyi olanlari. Ederson dondurmayi dedem de talip.olur. bir SD cok gördüler bu külübe , yapamiyorsunuz beceremiyorsunuz, birakin is bilen birine.

Isan utanir utanir. Muslera gidecegi aylar önce belliydi yerine kimi alacaktiniz? Ederson Dondurma hep sonradan cikan isimler.

Yeminle kendi sirektlerini böyle yöneten yönetici olsa derhal kapi disari ederler

Anlasildi bu yönetim yine ayni hatayi yapip son gün kazik transfer pesinde. Ne kadar sorunlu takiminda istenmeyen adam.varsa onlarin pesine düsecekler. Onlardan iki üc tane alip sözde transferi ucuza kapatma derdindeler.

Dünyada kim bilir kac bin aktif futbolcu var ulan ne ise yararsiniz arastirinsana bunlardan genc ve iyi olanlari. Ederson dondurmayi dedem de talip.olur. bir SD cok gördüler bu külübe , yapamiyorsunuz beceremiyorsunuz, birakin is bilen birine.

Isan utanir utanir. Muslera gidecegi aylar önce belliydi yerine kimi alacaktiniz? Ederson Dondurma hep sonradan cikan isimler.

Yeminle kendi sirektlerini böyle yöneten yönetici olsa derhal kapi disari ederler
Muslera geçen son dk bir top kurtarmış :cry:

Ugurcanin fenerli menajeri ts şehrine giderse kıçından siringaylla kan alabilir o taraftar, haberleri cikaran oymus

Kasada en az 10 misli para var suan.
Başkan öyle söyledi ama işte bence o para hala kasaya girmedi. Bu kadar uzamasına istinaden dedim zaten süreci biraz Erden Timur dönemine benzettim. İcardi sonrası CL'ye kalana kadar kimseyi alamamıştık. Sonra açıklamıştı paramız yoktu diye.

@Emre Zeytinli ne hale geldi favori kanalin.

Gorsele bak adam SACI OLDUGU zamandan foto koymus, kapakta I harfi yuzunden font bozulmus sonra..

Izlemiyorum hic ama gorseli gorunce "vay be" dedim- icerik kalitesi dustu belli ki

1000037371.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt