- 14 Ocak 2009
- 7.699
- 8.364
- 2.038
Siz de benim gibi Ederson un Osi ve barışı kaçırıp tek pasla 10 kişinin üzerinden geçirip kaleciyle karşı karşıya bıraktığı pozisyonları hayal ettiniz mi?
Evet
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Siz de benim gibi Ederson un Osi ve barışı kaçırıp tek pasla 10 kişinin üzerinden geçirip kaleciyle karşı karşıya bıraktığı pozisyonları hayal ettiniz mi?

Tarihin en iyi gssini kuran yönetime bu laflar ediliyor Allah'ım sabır verBarış'ı 50'ye satsak nolur? Bu yonetim o parayla hic bir şey beceremez
Ulan napoli başkanı bize ne güzel öğretti satışı tok satıcılığı falan ya
75e osimhen + satış oryantasyonu aldık resmen![]()
Bu herif gelirse adamın dediği gibi 10 numarayı da yedekleyebilir. Topa koordinat veriyor mübarek
Young boysu eleyemeyen, rigasu kievi yenemeyen GalatasarayTarihin en iyi gssini kuran yönetime bu laflar ediliyor Allah'ım sabır ver
13 veriyorsa ki vermez sirtimizda taşimamiz lazim son transferi olacak zaten zaninin.2.75 maaş + mac başi ucretle zaten 3.5 olur.6 7 veren varsa gitmesi lazim.Bizde cok fazla atagi yiyecek malesef.Udinese'de para var ve hücumcu lazım heriflere
Yine de max verecekleri para 12-13 olur
Bence okeydir ben olsam düşünmeden satarım
Yabancı sınırı 14+2 olacaksa belki tutarım Zaniolo'yu ancak
Yapılması gereken bu. Yüksek maaşlı bu kadar oyuncu sağlıklı bir yapı değil.Lammens ve Restes icin 20 milyon euro isteniliyor.
Bunlardan birini al yoluna bak, maaslari da 1.5-2 milyon euroyu gecmez.