Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siz de benim gibi Ederson un Osi ve barışı kaçırıp tek pasla 10 kişinin üzerinden geçirip kaleciyle karşı karşıya bıraktığı pozisyonları hayal ettiniz mi?

Evet
Screenshot_2025-08-15-13-56-21-22_f9ee0578fe1cc94de7482bd41accb329.webp

Son düzenleme:
Sn Tostos başganı tebrik ederim Ederson için £15m bonservis €8-9m maaş skandal ücretler olur

City öyle veya böyle vermek zorunda vermiyolarsa başka kaleci buluruz. Donnarumma bize kalır mesela. Bu paraları ancak seçim kazanmak zorunda olan Ali Koç verir Ederson'a

Udinese'de para var ve hücumcu lazım heriflere

Yine de max verecekleri para 12-13 olur

Bence okeydir ben olsam düşünmeden satarım

Yabancı sınırı 14+2 olacaksa belki tutarım Zaniolo'yu ancak

Udinese'de para var ve hücumcu lazım heriflere

Yine de max verecekleri para 12-13 olur

Bence okeydir ben olsam düşünmeden satarım

Yabancı sınırı 14+2 olacaksa belki tutarım Zaniolo'yu ancak
13 veriyorsa ki vermez sirtimizda taşimamiz lazim son transferi olacak zaten zaninin.2.75 maaş + mac başi ucretle zaten 3.5 olur.6 7 veren varsa gitmesi lazim.Bizde cok fazla atagi yiyecek malesef.

Ederson sevdasini anlamiyorum. Ortega Citye gitmeden Bundesligada herhalde cizgide en iyi kaleciydi. 1v1 pozisyonlarinda devlesiyordu ve Bielefeld ilk sezon herkes düsmesini beklerken, resmen kendisi ligde tutmustu. Adamlar 30 gol atmadan düsmemeyi becermisti sayesinde. Üstüne adamin ayaklari iyi ve Bielefeld'de biraz Neuer gibi Libero tarzi takildigi oluyordu ve Pas yapma ve topla bulusma istatisiklerini domine ediyordu kaleciler arasinda.

Bu herifi alip 2 sene kalede rahat oluruz bence. City'de zaten Trafford + Donnarumma/Ederson ikilisi ile sezona girer. Ortegaya gerek kalmaz. Zorlasak herhalde ucuza birakirlar ve ter Stegenin arazi olmasi sayesinde, bizde CL'de iyi performans gösterirse belki Almanlar bu adami Dünya Kupasina 3. Kaleci olarak bile götürür.

Burdan cepte kalan para ile belki Sag Bek veya stopere daha pahali bir oyuncu alabiliriz. Niye hep ismi tanidik olan adamlar sevdasi var yönetimde anlamiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt