Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.800
- 66.865
- 5.003
Bizim kavukçu da satış işinde bu network'u sağlayabiliyor sanki artık.network herşeydir diyebiliriz rdaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim kavukçu da satış işinde bu network'u sağlayabiliyor sanki artık.network herşeydir diyebiliriz rdaş
Hacı öyle bi anlattın ki ilk postta genkin kaptanı kolombiyanın stoperi vs kötü oynamasının baskıyla falan bi ilgisi yok, cuestanın tek problemi rezalet bi stoper olmasıAldigimizda yedege yeni düsmüstü
En az djiku kadar oynar diye düsünüyordum ama bambaska bir ortam da transfer oldu yazdigim gibi
Övmek degil de gelen tekliflerin sürpriz olmadigini belirtiyorum sadece
Hacı öyle bi anlattın ki ilk postta genkin kaptanı kolombiyanın stoperi vs kötü oynamasının baskıyla falan bi ilgisi yok, cuestanın tek problemi rezalet bi stoper olması
Patlayacağı da aşırı belliydi bağıra bağıra geldi
LatovlegukbeAdegukbe mi Latovlevici mi
beşiktaş geliyor
Nelssonu marcaoyu sattığımız yaz istediler, o dönem satılmaması doğruydu benceMesela nelsson’un süreci de cok yanlis yönetildi
Nelsson’u ilk sampiyon oldugumuz sezon sevilla istiyordu diye hatirliyorum
O dönem den buraya oyuncu deger kaybediyorsa ve piyasasi kalmiyorsa sadece oyuncu ile alakali degil bizim de etkimiz olmustur
Coltlan CloudTaylan Cloud
Pieced Frog ManColtlan Cloud
And-Lee AxemanPieced Frog Man
Nelssonu marcaoyu sattığımız yaz istediler, o dönem satılmaması doğruydu bence
Zani MuststayZani kalmalı