Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aldigimizda yedege yeni düsmüstü

En az djiku kadar oynar diye düsünüyordum ama bambaska bir ortam da transfer oldu yazdigim gibi

Övmek degil de gelen tekliflerin sürpriz olmadigini belirtiyorum sadece
Hacı öyle bi anlattın ki ilk postta genkin kaptanı kolombiyanın stoperi vs kötü oynamasının baskıyla falan bi ilgisi yok, cuestanın tek problemi rezalet bi stoper olması

Patlayacağı da aşırı belliydi bağıra bağıra geldi

Gene maclar ertelenmis onumuzdeki hafta.

Elenecegini bilen fener kocaelini erteleme talebinde bulunmamis

Mesela nelsson’un süreci de cok yanlis yönetildi

Nelsson’u ilk sampiyon oldugumuz sezon sevilla istiyordu diye hatirliyorum

O dönem den buraya oyuncu deger kaybediyorsa ve piyasasi kalmiyorsa sadece oyuncu ile alakali degil bizim de etkimiz olmustur

cuesta konusunda o günde yazmıştım abi cannavaro puyol gibi istisnai örnekler dışında modern futbolun stoperinin 185in altında olması zaten tek başına red flag

ancak ve ancak ortalama bir takımın 3lüde sağ stoperi olabilir cuesta

Hacı öyle bi anlattın ki ilk postta genkin kaptanı kolombiyanın stoperi vs kötü oynamasının baskıyla falan bi ilgisi yok, cuestanın tek problemi rezalet bi stoper olması

Patlayacağı da aşırı belliydi bağıra bağıra geldi

Bize transfer oldugunda genk te yedek idi

Bizde de yedek kaldi yani bir sezon boyunca neredeyse hic oynamadi

Buna ragmen teklifler aliyor olmasinin sebebi gecmis te kaptanliga kadar yükselmis olmasi ve kolombiya milli takimi etiketi

Söyle oynadi böyle oynadi demiyorum bazi cv’ler önemli demek istiyorum

Mesela nelsson’un süreci de cok yanlis yönetildi

Nelsson’u ilk sampiyon oldugumuz sezon sevilla istiyordu diye hatirliyorum

O dönem den buraya oyuncu deger kaybediyorsa ve piyasasi kalmiyorsa sadece oyuncu ile alakali degil bizim de etkimiz olmustur
Nelssonu marcaoyu sattığımız yaz istediler, o dönem satılmaması doğruydu bence

Nelssonu marcaoyu sattığımız yaz istediler, o dönem satılmaması doğruydu bence

Yanlis hatirlamis olabilirim

Ama sampiyonluktan sonra da isteyenler oldu diye hatirliyorum hatta göndermedik bir sonraki sezon icin söz verildigine dair haberler cikti ama sanchez gelince gözden düstü ona ragmen bayagi oynadi ama teklifler kesildi

Bizim de hatamiz var bu konu da

Sanchez gibi bir oyuncu aliyorsan yedegi nelsson olmamali cünkü oynadiginda bayagi faydaliydi ve takimin as stoperiydi

Büyük ihtimal aldigimiz para’ya satamayacagiz nelsson’u

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt