Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.638
- 37.083
- 3.798
Formada sırt boşta bir de şort ön alanı varsa orası boşta olabilir sanırım. Fiyata göre ne sponsorluğu olduğu yönünde tahmin yapardık aslında ama onu da yazmamış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Formada sırt boşta bir de şort ön alanı varsa orası boşta olabilir sanırım. Fiyata göre ne sponsorluğu olduğu yönünde tahmin yapardık aslında ama onu da yazmamış.
O gelmiyorSamsun silas i da alacak daha
O gelmiyor
İstatistiklerine bakıldığında Kerem tarzı ondan daha iyi dripling yapan ama daha az asistçi biri gibi. Oradan oyuncu alırken iyi bakmak lazım son zamanlarda alınan oyuncuların çoğu beklenen performansı vermedi. Muhakkak yetenekli bir oyuncudur. Bu paralara çıkıyorsam ben daha iyi bir ligten daha hazır birine giderdim gibi Fransa ligi mesela.Fenerbahce, NENE'yi aliyormus.
Samsun'un çilekli transferi kim ?
Alfonso sousa
Ihenacho
Ihenacho gormustum odur belki
Eyvah edersoonu kacirdik
Alamayız değil almayızO yüzden alamayiz
tagindeki slogandan belliBu arada sen kimsin dayı?! @Stoper oynayabilen sağ bek
Sahibi rams şirketi.gainin eti budu ne ya şort en az 2 milyon euro. Bu dijital içerik sponsoru falandır bir şey çıkmaz bence
Fb'ye şort sponsoru oldular. Bjk'de erkek basket isim ve salon sponsoru. Öyle düşük bütçeli bir platform değiller herhalde.gainin eti budu ne ya şort en az 2 milyon euro. Bu dijital içerik sponsoru falandır bir şey çıkmaz bence