Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Formada sırt boşta bir de şort ön alanı varsa orası boşta olabilir sanırım. Fiyata göre ne sponsorluğu olduğu yönünde tahmin yapardık aslında ama onu da yazmamış.

Samsun holse hıyarından portekizli kadife ayak sousaya geçişi oyunlarını ciddi etki edecektir.
Birde şu forvetteki muadilmaji embesilinden kurtulup oraya topu tutabilecek bir herif indirebilirlerse ciddi takım olurlar.

Formada sırt boşta bir de şort ön alanı varsa orası boşta olabilir sanırım. Fiyata göre ne sponsorluğu olduğu yönünde tahmin yapardık aslında ama onu da yazmamış.

gainin eti budu ne ya şort en az 2 milyon euro. Bu dijital içerik sponsoru falandır bir şey çıkmaz bence

Kerem pazar günü yola çıkıyormuş bence en geç pazartesi gelmiş olur

Merabayın ağalar
İki nöbettir yoktum hoş gelen giden de yok.
Okan hoca üçlü oynayıp sol stoperde eren jakops poci döngüsü düşünüyor. Sağ Stoperde singo orta davinson.
Kale ve singo ile kapatırız gibi transferi

Fenerbahce, NENE'yi aliyormus.
İstatistiklerine bakıldığında Kerem tarzı ondan daha iyi dripling yapan ama daha az asistçi biri gibi. Oradan oyuncu alırken iyi bakmak lazım son zamanlarda alınan oyuncuların çoğu beklenen performansı vermedi. Muhakkak yetenekli bir oyuncudur. Bu paralara çıkıyorsam ben daha iyi bir ligten daha hazır birine giderdim gibi Fransa ligi mesela.

Şöyle sponsorluklardan 3-4 m Euro gelse bu seneki gibi yetenekli gençleri alt yapıya toplamak lazım bu paralarla.

Bak bir Barış 50 mi Euro ediyor. Boey 30'a gitti.

Hem yerli açısından da altyapı önem arz ediyor. Kaldı ki geçen sene aldığın Arda Ünyay'a satılık desen Avrupa klüpleri kapında yatar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt