Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.638
- 37.084
- 3.798
İlkay olmayacak 7-8 milyon maaşından vazgeçmez İlkay.Ederson için pazarlık yaparken umarım İlkay işini de hallediyorlardir. Ikisini al gel işte.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlkay olmayacak 7-8 milyon maaşından vazgeçmez İlkay.Ederson için pazarlık yaparken umarım İlkay işini de hallediyorlardir. Ikisini al gel işte.
Bir daha Galatasaray'liyim demesin o zaman.İlkay olmayacak 7-8 milyon maaşından vazgeçmez İlkay.
Yeter abi aşırı bi maaş yükü oldu. Gerekirse bonservis verelim de 7 8 ler artık sıkıntı abi kaleci de gelmedi henüz. Ederson da 6 7 den az olmaz.İlkay olmayacak 7-8 milyon maaşından vazgeçmez İlkay.
Resmi açıklamadan bahsediyor gibi geldi bana. 2 resmi açıklama geldi 1 tane daha gelebilir gibi.Uzatmadan bahsediyor bariz. İki uzatma sonuna emoji atıp satış yaptılar ondan demez
Profesyonel hayat işte. GS 4 milyon veriyor diyorlar 2 sene adam burada kazanacağını orada 1 yılda alıyor zaten. 1 yıl daha kalayım PL'de diyordur bence. İlkay'da en başından beri sorunun İlkay'ın istediği maaş olduğunu düşünüyorum ben.Bir daha Galatasaray'liyim demesin o zaman.
+AkanjiEderson için pazarlık yaparken umarım İlkay işini de hallediyorlardir. Ikisini al gel işte.