Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.059
- 59.772
- 3.473
Tkafkas gsye 10 numara lazım diyor
10 numara isteyenlere duyurulur
10 numara isteyenlere duyurulur

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

maldini ile oynamadı sanki oDani alves
Alt yaş gruplarında çıkmış olabilir. Ama Nelsson'un o dönem asıl öne çıkan noktası yaşına göre pro maç sayısının fazla oluşuydu.
Geçen sene sonunda hepimiz Osimhen ı alalım başka transfer yapmasak da olur diyordu. Yanına birde Sane geldi. Ama herkes yönetim istifa diyor şimdi.Lig tarihinde ülke tarihinde görülmemiş bi adam aldılar 75 milyona. Gık diyemez
Sen Bjk'nin harcadığı paraların hiç farkında değilsin. Bu seneyi dışarda bırakalım son 3 senenin alış- satış farkında Bjk hem biz hem Fb'den daha çok harcamıştır.
Ilkay ve u22 siyahi orta sahaTkafkas gsye 10 numara lazım diyor
10 numara isteyenlere duyurulur![]()
zlatan benceR10-messi
Haklı. Meleke de katıldı. Ben de aynı görüşteyim. Mertens'in yeri boş.Tkafkas gsye 10 numara lazım diyor
10 numara isteyenlere duyurulur![]()
Karşılıklı oynamadılar mımaldini ile oynamadı sanki o
Nasıl eyüp yav.
16 milyon cash sadece iki futbolcuya geçen sene maaş olarak verdiler. Geçen seneki kullanmadıkları adamlara (bkz:kullanmadıkları adamlar) bu temmuzda 18 milyon euro ödeme yapmışlar.
Geçen sene devre arasında Arroyo ve diğer ne olduğu belli olmayan adama 10 milyon bonservis sıktılar. Ondan önceki devre arasında 25 milyon euro harcadılar.
Geçen sene yazın udokhai denen herifi sanchez parasına aldılar. Can keleş denen tenekeye sadece ligde 2 maç oynadı diye 2.5 sıktılar.
En az 3/4ümüz kadar harcama yapmışlardır. Bazı transferlerinin haddi hesabı yok. Şu ana kadar bu sene yaptıkları transfer harcamaları bizden 10 milyon eksiktir o kadar.
Gelecek sene ödenmelik 64 milyon euroluk harcama yaptılar şu dakika itibariyle.
Biz 2 tane süper star çektik o paraya.
Mertens yedekti zaten sezon bittiğindeHaklı. Meleke de katıldı. Ben de aynı görüşteyim. Mertens'in yeri boş.
Aynen katılıyorum.Ortasaha yedekleri yeniden dizayn edilmeli.11 i zorlayabilecek hırslı genç oyuncular olmalı.Lemina ve Torreiranın yedeği Berkan olamaz. İtalya'nın Kasımpaşasporu yarım dönemde yol verdi. Derhal orta saha alınmalı
Gemini baba bu cevabı verdi emrah hoca ne diyon doğru mumaldini ile oynamadı sanki o
ilk yazan ben olduğum için bu haklı gurur bana aitGemini baba bu cevabı verdi emrah hoca ne diyon doğru mu
Ekli dosyayı görüntüle 298984
neymar ile oynamamışİbrahimovic