Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alt yaş gruplarında çıkmış olabilir. Ama Nelsson'un o dönem asıl öne çıkan noktası yaşına göre pro maç sayısının fazla oluşuydu.

Lig tarihinde ülke tarihinde görülmemiş bi adam aldılar 75 milyona. Gık diyemez
Geçen sene sonunda hepimiz Osimhen ı alalım başka transfer yapmasak da olur diyordu. Yanına birde Sane geldi. Ama herkes yönetim istifa diyor şimdi.

Sen Bjk'nin harcadığı paraların hiç farkında değilsin. Bu seneyi dışarda bırakalım son 3 senenin alış- satış farkında Bjk hem biz hem Fb'den daha çok harcamıştır.

Abicigim sadece bonservis mi bizim giderimiz ? Maaslari devlet mi oduyor ? Bjknin rafa ve immobile disinda ucuk maasli topcusu olmadi bizde 3-4 milyon asgari ucret oldu artik

Cuesta övüldüğünü gördüm geldim,

2 milyon euroya alınsaydı ok bir transferdi, ve maaşı 500 bin euro civarı olsaydı. Takılırdı yedekte işte.

8 milyon euro bonservisi bu adama vermek resmen soygundur. Sen 4 sene önce 7'ye Nelsson'u aldın ulan.

Bayern, sözleşmesinin son senesine giren Upamecano'yu gönderecekmiş. Manu istiyormuş. Pusuda olmakta fayda var.

Nasıl eyüp yav.

16 milyon cash sadece iki futbolcuya geçen sene maaş olarak verdiler. Geçen seneki kullanmadıkları adamlara (bkz:kullanmadıkları adamlar) bu temmuzda 18 milyon euro ödeme yapmışlar.
Geçen sene devre arasında Arroyo ve diğer ne olduğu belli olmayan adama 10 milyon bonservis sıktılar. Ondan önceki devre arasında 25 milyon euro harcadılar.
Geçen sene yazın udokhai denen herifi sanchez parasına aldılar. Can keleş denen tenekeye sadece ligde 2 maç oynadı diye 2.5 sıktılar.

En az 3/4ümüz kadar harcama yapmışlardır. Bazı transferlerinin haddi hesabı yok. Şu ana kadar bu sene yaptıkları transfer harcamaları bizden 10 milyon eksiktir o kadar.
Gelecek sene ödenmelik 64 milyon euroluk harcama yaptılar şu dakika itibariyle.
Biz 2 tane süper star çektik o paraya.

Sadece bonservise bakiyorsunuz orada da bariz gerideler de asil fark maaslarda

maldini ile oynamadı sanki o
Gemini baba bu cevabı verdi emrah hoca ne diyon doğru mu
IMG_20250815_211444.webp

bu jelert ile yusuf kaldı mı ya elde .Adamlar 3. kaleci gibi takılıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt