Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğru veri okumanın etkisi.

Yoksa Sara 9 kilit pas attı oo rekor demek kilit pasın anlamını dahi bilmeden olayı hypelamaktan fazlası değil.

O kadar zamandır kaleci bekliyoruz ki “onun elit bir presci olduğunu yazmıştım” cümlesini elit bir kaleci olarak okudum ne alaka lan diyorum 5 dkdır

Valla benim görüşüm transfere para harcanmaması yönünde çünkü kim gelirse gelsin oyun şablonu yüzünden pek bir fark olmayacak gibi görünüyor. Kalecimiz gayet iyi lig için, o olmadığında da rekabet edecek düzeyde ikinci bir kaleci alınabilir pahalı olmayan. Sağbek ve orta saha da sayısal olarak eksik görünen ama oyun düzeni yüzünden bir şey katmayacak transferler olur. Bu sezonda bir şekilde şampiyon olabiliriz bunda sorun yok ama Avrupa’da başarıyı Okan hocayla pek mümkün görmüyorum inşallah yanılırım çok isterim yanılmayı.

Okan Buruk: “Kulüpler, yabancı sayısının 12+2’den 14+2’ye çıkarılmasını istiyor."

Okan Buruk: “Kulüpler, yabancı sayısının 12+2’den 14+2’ye çıkarılmasını istiyor."
Yillardir su muhabbet.
Arttirmayin ayni birakin ama su 2003 2002 olaylarina gerek yok bence.Direkt duz 14 yabanci sinirin olsun bitsin iste

Muhabirler başladı yine maç sonları herkese Icardi ve Osimhen ile oynamak nasıl diye sormaya. Onlara da birbirini soruyorlar, başka soru yok hep aynı.

Takımdakiler çok iyi insanlar fakat bir yerde hakikaten saygısızca algılanması içten değil.

Davinson da takım sadece onlardan oluşmuyor gibi cümle kurmuş. Bitmedi gitti şu salak soru kim gelirse illa soruluyor.

Benfica, Fenerbahçe'nin Kerem Aktürkoğlu için yaptığı 15+3 milyon euroluk yeni teklifi 30 dakika içinde reddetti. Fenerbahçe artık bu transferden vazgeçtiklerini Benfica'ya iletti.

(A Bola)
Hatipoglu mu yurutuyor bu transferi fener adina yav:)

Kaleyi Günay'a emanet edelim, parayı basıp Singo'yu alalım.

Ederson sonrası, Singo ve u23 kontenjanından mesela lamine camara tarzında dikine gidebilen fuleli bir orta saha alırsak takımın atletizmi acayip yukarı çıkar.
Okan buruk net stoper istemiyor çünkü Apo yu kesme fikri yok kafasında, bu konuda çok başımız ağrıyacak

- Beşiktaş, Kerem Aktürkoğlu için tüm imkanlarını seferber etti.

- Kanat transferine 20 milyon euroluk bütçe ayıran Beşiktaş, Kerem için rakamı 25'e çıkarmaya hazır.

(Sözcü)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt