Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünkü maç ile ilgili benim en çok canımı sıkan şey, Gümrük 10 kişiyken verdiğimiz net gol pozisyonu oldu.

Yoksa gün olur, kötü hücum edersin, rakip daha kalitesiz de olsa daha motive olur, sen nasıl olsa kazanırız psikolojisindesindir vs vs. Futbol bu her şey olur.

Ama o pozisyonun izahı yoktu.

O pozisyonun gerçekleşmesinin başlangıç sebebi de Sane'nin yaptığı laubali savunma idi.

Onun dışında, kötü günümüzde yine clean sheet ile rahat bir galibiyet aldık. Takım kalite olarak ligin çok üzerinde gerçekten.

Bu oyuncuları diri ve motive tuttuğumuz sürece, ligde sorun yaşama ihtimalimiz düşük.

Dün City'den Ortega ismini yazanlar vardı. Düşük maliyetle ben hayır demem. Günay da her oynadığında güven veriyor. Zaten son iki senedir Muslera sıradan bir kaleci gibiydi, ekstra yaptığı işler çok azdı. Pas kalitesi zaten hep ortalamaydı. Yani kaleyi hemen hemen aynı seviyede tutup stoperi upgrade etmeyi tercih ederim. Sol stoper bize şart oğlu şart. Singo fena durmuyor da sol oynamamış galiba. Sonrasında da İlkay bari kadife bilekli, oyun görüşü yüksek, takımı eksik oynatmayacak bi adam da şart.

Dünkü maç ile ilgili benim en çok canımı sıkan şey, Gümrük 10 kişiyken verdiğimiz net gol pozisyonu oldu.

Yoksa gün olur, kötü hücum edersin, rakip daha kalitesiz de olsa daha motive olur, sen nasıl olsa kazanırız psikolojisindesindir vs vs. Futbol bu her şey olur.

Ama o pozisyonun izahı yoktu.

O pozisyonun gerçekleşmesinin başlangıç sebebi de Sane'nin yaptığı laubali savunma idi.

Onun dışında, kötü günümüzde yine clean sheet ile rahat bir galibiyet aldık. Takım kalite olarak ligin çok üzerinde gerçekten.

Bu oyuncuları diri ve motive tuttuğumuz sürece, ligde sorun yaşama ihtimalimiz düşük.
davinson da dönemedi orada onun bölgesindeki adam vurdu topa. sallai de geç kaldı oraya gelmek için.
dün vb maçlardan korkarım ben kale çizgisinden 2 gol kaçırdık birini barış çıkardı hatta çizgide olmasa goldü o pozisyon.
böyle macları sansa kadere bırakmamak lazım. min 3 tane atacaksın yoluna bakacaksın. sonuc itibariyle olsa da oyunun son dk larına yığılacak bir maçta senin basına dert açar. bi korner, dün ki gibi eksik yakalandığın bir pozisyon hiç istemediğimiz sonuclar çıkarır önümüze.

Eksik mevkiilerimiz için salı günü bombalar patladığında yönetimi eleştirenler ne diyecek çoh merak ediyorum...

davinson da dönemedi orada onun bölgesindeki adam vurdu topa. sallai de geç kaldı oraya gelmek için.
Başlangıç hatası dedim ya zaten. O topa müdahale edebilirdi daha az lakayıt davransaydı. Yalandan ayak uzatıyor. Sonrasında zincirleme hatalar oldu zaten dediğin oyunculara bağlı olarak.

Nick Pope'u ucuza bitirip yolumuza bakalım derim.

Başlangıç hatası dedim ya zaten. O topa müdahale edebilirdi daha az lakayıt davransaydı. Yalandan ayak uzatıyor. Sonrasında zincirleme hatalar oldu zaten dediğin oyunculara bağlı olarak.
sanenin yaptığıyla geçen hafta barış alper e ceza sahasında ayağına basan kimse benzer işler. o herif antep oyuncusuyken bu bayern topcusuydu. izahı yok o ayak uzatmanın zaten.

Sane ile birlikte kulüp dünya kupası oynayan diğer oyunculara da bakmak lazım, onların performansı nasıl? Bence bu etkiledi, yaz kampı gören oyuncular ile arasında fark var ki bu en az 1 ay sürer bence.

Dün için olumlu olumsuz söylenecek çok şey var ama abi futbolu mantıktan değil yürekten seviyorum

İcardi dün o golü attı ya, çok mutlu uyudum.

Şu 12+2 14+2 muhabbeti sonuçlandı mı?

Monaco, Wilfried Singo için 30 milyon euro bonservis talep ediyor. (Haluk Yürekli)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt