Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1755337311743.webp

Bu nasıl bir kafa lan

Ben saldım transfer mevzusunu yav.

İster transfer yapsınlar ister yapmasınlar.

1 eylülden önce kaleci dahil transfer gelmeyecek zaten, kim alıştırdı yönetimi bilmiyorum ama her daim son günler fırsat çıkacağını düşeceğini sanıyorlar. Geçen sezon cuesta ile frank düşmüştü bu sezon bakalım kimlere basacağız paraları

Nelsson'u da satabilirsek, cuesta+köhn+nelsson'dan yaklaşık 20m gelecek bir zahmet Singo'yu alsınlar

Ederson gelir diye düşünüyorum masada 10 milyonluk resmi bir teklif var bunu peşin veriyoruz sanırım orta yol bulunacaktır

City'nin takım performansı kötüyken kaleciyide haliyle kötü gösteriyor

Bizim 13. olduğumuz sezonda Muslera'da olduğu gibi

aslında en doğru profil Akanji, Akanji gelirse bir çok sistemi oynarız ama sağ beke keşke Sildillia,Athekame gibi u23 kontenjanına birini alsaydık

Singo'ya 25-30 vermek de çok yav. Oralara gelmeden 5-10 aralığında bulup almamız lazım öyle topçuyu. Önemli olan aradığın profil. Doue, Singo isteyip Jelert alırsan olmuyor işte.

R.Veiga çekelim. Hem sol stoper oynar, hem Lemina'yı yedekler. Hem de U23 kategorisinde. Win-Win

İlkay bekletilmesin, hemen alınsın.

Ederson, Tzokalis, Suzuki, Lemmens ten birini çekelim.

Singo'ya o kadar para gömmeyelim. Boey'i ikna edelim, gelsin başlasın.

4 transfer yeter bize. Altyapıdan da bazı maçlarda birer oyuncu oynatırız. Önümüzdeki sene için yatırım olur.

Ederson'a 15m bonservis gibi bir çılgınlık yapacaklarına 20m'ye Lammens'i alsınlar cidden, saçma sapan bir noktaya gidiyor kaleci transferi, saçma sapan para harcayıp başka adam alamayacaklar

Singo icin bizimkiler taksitli buzdolabı seçeneği deniyor muhtemelen 5 verelim kalan 20yi 10 taksitte verelim gibi

buraya bırakayım gelecek sene değerlenecek bu profil Union 400bin euroya aldı

Okan hocanın yerinde olsam herseye ara verip,Ucl takımlarının kadrolarına bakarım tek tek ,ondan sonra konuşuruz karar verirdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt