Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ederson transferi bana göre soru isareti

Performans olarak degil ama maliyet olarak sikintili bir transfer

Alacagi yillik muslera dan biraz daha fazla olacak

Bonservisi icin tek hane’ye birakacaksalar tamam ama belli ki teklif ettigimiz rakam bile man city icin az

İlkay'ı ben de çok seviyorum, beğeniyorum ama günün sonunda almayacağımız gerçeği ile yüzleşmek lazım. Okan hoca net olarak kaleci ve savunma dedi. Belli ki diğer bölgeler için Avrupa transfer dönemi bitince fırsat kovalanacak.
Fransa,italya,ingiltere 1 eylul ispanya almanya 2 eylulde bitiyormus şl listeside 2 eylul pek firsatlik bir durum cikmayabilir bu kez

10 numara almazsak fisimiz çekilir.butun sezon sane yunus ve baris la nereye oynuyosun

dünkü gibi biri girer ayağa- 2 ay olmaz biri. diğeri cezali olur.ondan sonra oynarsın sallai ile.

Torreira dun bok gibiydi.lemina bok gibiydi.yunus cok cok kötüydü.ustune forvetsiz ve havadan oynadik.ortasaha şart.ama sane diyor millet hala

Sara ve yunusun yerden ve yakın oynaması gerekiyordu saneye hücumda.baglanti 0 yunus ve sarada.

10 numara sart.ama millet saneye takmis az çok bunca kötü oyun ve oyuncunun arasında.antepteki 2.yari ve dun osimhen girdikten sonraki 1-2 sekans görmezden geliniyor

Muhtemelen lookman yahut xavi simons düşürürüz diye 1 eylülü bekliyorlar şaka gibi

Dries var iken de genelde çok bir organizsyonumuz olmuyordu bu bence doğrudan sara-lucas-lemina sorunu değil, oraya İlkay gelse de çok şey değişmez bence.
Mertens ile oyun daha akıcı bir hale geliyordu fakat yine de oyun olarak işte bu diyemiyorduk.

Yani Osi maçı çözer, Barış yine şapkadan tavşan çıkarır, Sara ile nasılsa kornerden buluruz ile ligi döndürürsün fakat Avrupa da olmuyor. Bu sene olmadı napalım senesi değil bu yüzden 2 eylüle kadar hoca çözüm üretmeli. Ayrıca bir sorun olduğunda hem fikiriz dimi ? Sence sorun nerede ?

Mertens ile oyun daha akıcı bir hale geliyordu fakat yine de oyun olarak işte bu diyemiyorduk.

Yani Osi maçı çözer, Barış yine şapkadan tavşan çıkarır, Sara ile nasılsa kornerden buluruz ile ligi döndürürsün fakat Avrupa da olmuyor. Bu sene olmadı napalım senesi değil bu yüzden 2 eylüle kadar hoca çözüm üretmeli. Ayrıca bir sorun olduğunda hem fikiriz dimi ? Sence sorun nerede ?
Sorun tam olarak set. Set oyunumuz güçlü değil o yüzden tatmin etmiyor oyun bazı noktalarda heis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt