Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya cl cl diyosunuz kaç kere bizden güçsüz takımlarla oynayacağız da rakipleri açmamız gerekecek? Bize kapanacaklar mı? Geçiş ağırlıklı oynamazsak her türlü tokatlancaz zaten

433 osi barış sane ve sara lemina torreira gayet iyi 3lüler

Yav abi Avrupa’da başarı diyonuzda ne yapacağız kupayı mı alacağız salın Avrupa’yı 500 milyonluk takımda kursak maks gruptan çıkıp 1 tur atlarız 1 er buçuk milyar Euro’luk takımlar var ne yapabiliriz çok nadir şanslı bir kura gelir biraz yürürüz bizim her sene ligi koparıp ilk önce herkesin umudunu bitirmemiz ve grup aşaması dahi olsa cl de olmamız lazım kulüp iyice zenginleşmeli

İlkay gelirse o da 10 yerine geriden top alarak oynamak ister. Ben dün Torreira'yı hiç beğenmedim. Bitik bir görüntüsü vardı. Bence onunla rekabete girecek birine ihtiyaç var. Formayı garanti görmesin kimse.
Nasıl ya? 80 küsürde Icardi’nin golünde rakip ceza sahasının önünde baskı yapıp, topu kapıp, dar alanda Icardi’yi gören Torreira’nın mı bitik görüntüsü vardı?

Şunada kızıyorum neymiş osimhen icardi arasında sorun olurmuş yav niye sorun olsun icaridnin tamamen hazır olması Ocak şubatı bulur o zamana kadar osimhen akar icardi sonradan girer kendisininde bunu sorun yapacağını sanmıyorum zaten

İlkay = Sara'dan vazgeçiş. O sebeple Okan hoca sıcak bakmıyordur bence.

Uğur Meleke: "Galatasaray’ın arayışta olduğu bölgelerden birinin sağ bek olduğu söyleniyor ama Sallai sezonu müthiş bir viteste açtı. Geçen hafta ilk golde penaltıyı alan o. Dün ikinci golde topu kazanan yine o. Ben bir Riera efekti görüyorum Sallai’de."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt