- 12 Haziran 2015
- 36.380
- 32.036
- 2.693
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osimhen in hafif volesi ile biten atak hakkinda ki yorumun?Şahane bir atak bu arada
İşte burada hem yaratıcılık hem de doğru alan paylaşımı önem kazanıyor. Hem pozisyon bulabilmek için hem de geçiş yememek için.Sorun tam olarak set. Set oyunumuz güçlü değil o yüzden tatmin etmiyor oyun bazı noktalarda heis
İşte bu dediğim anlardı. Oyun alışkanlığı ile daha sık göreceğiz gibi o pozisyonlardanOsimhen in hafif volesi ile biten atak hakkinda ki yorumun?
Gülistan
Bizim set oyunumuz yok.Rakip kapaninca max yapabildigimiz havadan orta oda kalitesiz oluyor genelde.Sorun tam olarak set. Set oyunumuz güçlü değil o yüzden tatmin etmiyor oyun bazı noktalarda heis
Nasıl ya? 80 küsürde Icardi’nin golünde rakip ceza sahasının önünde baskı yapıp, topu kapıp, dar alanda Icardi’yi gören Torreira’nın mı bitik görüntüsü vardı?İlkay gelirse o da 10 yerine geriden top alarak oynamak ister. Ben dün Torreira'yı hiç beğenmedim. Bitik bir görüntüsü vardı. Bence onunla rekabete girecek birine ihtiyaç var. Formayı garanti görmesin kimse.
Bende oynarım. Çok iyi top çalarım.Dayı gitti, orta saha gibi takılan Mertens gitti. Eyüp de gitti. Berkan da gitmek istiyor.
Kimse alınmayacak diyebilir misiniz? Ben mi oynim orada?
CL'ye gitmeyelim o vakit çok ciddiyim bunda.
Her futbolcuyu çok iyi biliyorsunuz. Sırrınız nedir hocam.singo denen kazma herife o paraları verirlerse yazıklar olsun

youtube.comHer futbolcuyu çok iyi biliyorsunuz. Sırrınız nedir hocam.![]()