- 30 Ağustos 2009
- 29.692
- 18.903
- 2.188
Yetiş ya Gardi bunlar transfer yapamayacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
OZaman okana diyecekler kaleci sag bek stopere max 30m harcayabiliriz ona göre sec oyunculari diyeben bizim scoutlara güvenmiyorum
VITAOOO
Videolara bakılırsa 1'e 1 'de canavar. Açık alanda geçilmesi zor. Ama ayağı nasıl kimse bilmiyor.Boey gibi kademeye girer mi yoksa 3 5 2 nin sağ koridor oyuncusu gibi mi renkdaşım?
Bek oynatacaksak bu ikisi kadar önemli ama bahsedilen rakamlara bakılırsa, ayağının numarasına kadar bizimkiler hakimdir diye düşünmek istiyorum.Videolara bakılırsa 1'e 1 'de canavar. Açık alanda geçilmesi zor. Ama ayağı nasıl kimse bilmiyor.
vefat etmis herhalde.. tanidigim en objektif fenerliydiJrokezi eglenerek izliyordum büyük gecmis olsun bu arada. Insallah korkulan degildir. Herkes aglayip soktayiz diyorlar
Uza lan Neom
Vefat etmis diyorlar. 12.katta balkonda dengesini kaybetmisvefat etmis herhalde.. tanidigim en objektif fenerliydi
Internacional’den bir stoperi izlemeye gitmişiz. Sağ bek de oynayabiliyor. Bonservisi Shaktar’daymış
İyi transfer ama geri dönüşü yok maalesef.Singo sağlam girecek gibi bize maalesef istemiyorum ya kesin gelir bu adam anasını satayım
Yüksekten düşmüş durumu ailesi açıklayacakmış...1 tane Singo alacağımıza 2 tane Vitao alalım
Ben o siteye çok uzun zamandır bakıyorum. Bazı muhabirlerin haberleri dikkate değer ama genelde Türkiye kaynaklı haberleri buradan alıyorlar referans gösterip. Bu sefer kendi haberleri gibi girmişler.Bu Africafoot,Fransa da yayın yaptığı görünüyor. Doğru olabilir haberleri.